![]() |
Hack na chodzenie po okolicy
Kiedyś gdzieś widziałam taki hack,w którym można chodzić po okolicy bez żadnych dodatków,więc zwracam się do Was użytkownicy,może widzieliście też ten hack i wiecie na której stronie on jest. Zaznaczam,że szukam go już rok.
Edit: Nie ja żadnego filmiku nie widziałam tylko normalny hack opisany,że można się przemieszczać po okolicy,ale z ekranem ładowania właśnie |
Odp: Hack na chodzenie po okolicy
Jak mam to rozumieć "chodzić po okolicy bez żadnych dodatków"
W sensie przemieszczać się bez ekranów ładowania ? Może po prostu widziałaś filmik z the sims 3, bo w sims 2 jest to niemożliwe. |
Z tego co mi wiadomo, to coś takiego jest możliwe w "podróżach", wybierasz otoczenie na które chcesz pójść i masz wtedy opcje:
- zamów taksówkę - idź pieszo (czy coś takiego) Ale to jest opcja dostępna na wakacjach. Jeżeli chodzi natomiast o chodzenie po okolicy w której mieszka twój sim, to jest to możliwe bez żadnego hacku, po prostu możesz odwiedzić domy które są w pobliżu mieszkania twojego sima najeżdżając na nie strzałką. Wtedy Ci wyskakuje opcja "idź pieszo". Z tego co mi wiadomo takiego hacka nie ma. No ale mogę się mylić. @down: Osiedlowe życie. |
rudzielec,a w którym to dodatku
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:20. |