![]() |
Gdzie jest owoc życia?
Chcę ugotować ambrozję tylko nie wiem gdzie znaleźć owoc życia.Wiem że to nieznane nasiono jakieś tam tylko jaki?Bo nie chcę się pomylić i posadzić jakiegoś innego.
|
Odp: Gdzie jest owoc życia?
1)Za punkty szczęścia kupić pomocnik kolekcjonera,ustawić na nasiona i pozbierać jak najwięcej.Zasadzić,a któreś na pewno okaże się owocem życia.
2)To samo,ale bez pomocnika,więc trzeba szukać po mieście. 3)Kod:Testingcheatsenabled true Kod:buydebug on i w sekcji nasiona wybrać automatyczne zasadzenie(czy jakoś tak) i zasadzić owoc życia. 4)Kod:Testingcheatsenabled true Kod:buydebug on wybrać rozsiewacz nasion wyjątkowych albo jakichś tam wspaniałych,pozbierać,zasadzić,a któreś na pewno będzie owocem życia |
5) Szukać w katakumbach.
6) Kopać Kopaczem po mieście lub w domu(jeśli masz dodatek Kariera). 7) Osiągnać ok. 6 awans w karierze naukowej i ośrodek za darmo da. |
W Sunset Valley znalazłem takie nasiono w okolicy rezydencji rodziny Alto. Musisz szukać wszelakich nasion specjalnych (będzie pisać) i je sadzić, aż wkońcu trafisz na Owoc życia. Nasiona specjalne można siać bodajże od 7 poziomu ogrodnictwa. W Riverview mało grałem, więc nie wiem, a w Twinbrook nie szukałem :P
Oczywiście jest to sposób bez kodów, uważam że jest ciekawszy niż poprostu zasadzenie automatyczne Życiodajnej rośliny boolPropem. |
Dziękować!!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:58. |