![]() |
FTS Newsletter 5 [8] - 03.11.2010. - Komentarze.
Tutaj możecie komentować nowy numer gazetki :)
|
Odp: FTS Newsletter 5 [8] - 03.11.2010. - Komentarze.
Jak się podoba gazetka? :)
Wiadomo, artykułów trochę mało, ale za to mają jakość. jak zwykle szczególnie zainteresował mnie ranking nicków, ale i tekst o chinach był też niczego sobie :D No i kącik fafe. :D |
O rany, nie myslalam, ze to powiem ale ten numer jest jakos wyjatkowo... kiepski :< wlasciwie nie przeczytalam tekstu o chinach - zabila mnie ilosc tekstu, moze sie jeszcze za to zabiore. liczylam na swietna Chryzie, a dostalam... gofra, coz, tez sie przydadza. ranking nickow - jak zwykle, moj ulubiony.
|
Pensivelane - z tego co wiem gazetka ma być jak najlepsza a nie jak najkrótsza ponieważ 'nie chce mi się czytać'. Bardzo się staramy, żeby nasze artykuły były dobrej jakości tak więc jeżeli to oceniacie najpierw to porządnie przeczytajcie a później piszcie.
|
Gingers, cicho siedź, przynajmniej jest komentarz! I nie odstraszaj czytelników XD
|
swiat w pigulce i kacik cafe sa interesujace, ciocia chryzia troche rozczarowuje. co do rankingu mam glupie wrazenie, ze ocena byla raczej wystawiana ze wzgledu na sympatie. ale to tlyko moje wrazenia...
|
przykro mi, że masz takie wrażenie, bo broń Boże nigdy bym nie zrobiła czegoś takiego z sympatii (i Nysia raczej też nie), mam nadzieje, że w następnym numerze nie będziesz miała takiego wrażenia, ani ktokolwiek inny.
|
Hmm. Tak średnio było. Nie ma kataklizmu ale też nie ma rewelacji.Kącik Cafe chyba najlepszy.No i ranking nicków oczywiście :)
|
Cytat:
|
Przeczytałem ranking i wywiad bo był fajnie napisany. Reszta jest nudna i nie przyciąga. Czegoś brakuje.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:43. |