![]() |
Odp: Nadmorski dom.
zmniejsz wielkość zdjęć,bo się forum rozjechało,najlepsza rozdzielczosc to 800x600pix
|
bardzo fajnie fotografujesz, tylko troche za blisko więc mało widać
co do domu, to mi sie bardzo podoba wnętrze, obiekty, ściany i podłogi, taras, bryła wszystko pasuje i nie wiem czego mógłbym sie uczepić ;) 9/10 |
Strasznie mi forum rozjechało, jeszcze tak nie widziałem :D
Wracając do domu, przyznam, że jak na maxisa jest dość dobrze, nawet za dobrze. Perfekcyjnie dodałeś kolory, wnętrze emanuje ciepłem i nagannie lubianą przeze mnie nowoczesnością. Wszystko wydaje się być dopracowane ;) 10 |
To,że masz zmniejszyć zdjęcia to już wiesz,więc . . .
Wszystko jest(tak jak kocham <3) nowoczesne,ma dopasowane kolory.Nie widzę niedociągnięć,a zdjęcia . . . No cóż dużo bym dała,żeby też takie robić ;p Dom ogólnie jest śliczny, taki jak ja ubóstwiam ;) Byłabym wdzięczny,żebyś dał dom do ściągnięcia :) Pasowałby mi do simki,którą bd tworzyć :)Jak się zdecydujesz to mógłbyś napisać mi na profilu .? Byłabym wdzięczna . 10/10 |
Dzięki... Jasne, ze mogę wrzucić dom z tym, że prosiłbym o pomoc, bo nie do końca wiem jak to zrobić ;/
|
Ciekawy domek. Bardzo podoba mi się bryła. W środku najbardziej podobał mi się salon. Ogółem 8/10 ;)
|
Bardzo fajny domek, dodatkowego plusa masz za to ze to modern :D
Jedyne co bym zmienil to na fotce gdzie jest prysznic i obok to urzadzonko do papieru- troche nie pasuje, bo one powinny byc raczej w budynkach publicznych. Poniewaz to taki maly bladzik nie ma wplywu na moja finalna ocene 10/10 ;) |
Przede wszystkim zrobiłeś jeden poważny błąd - zdjęcia w nocy. Pomieszczenia przez to wydaja się takie ciemne i nie widać, jak wyglądają przy świetle dziennym.
Bryła fajna, nowoczesna. Łóżko i kominek zasłaniają te duże okna. A w oknach to w ogóle nie ma żadnych żaluzji (zwróć uwagę na pierwszym zdjęciu widać toaletę - za cholercię bym z niej nie skorzystała wiedząc, że ktoś mnie podgląda). Średnio mi się podoba. |
Hmmm... dom? Taki sobie. Ani brzydki, ani wybitnie piękny. Salon mi się podoba i łazienka. Sypialnia i kuchnia tak sobie. Mógłbyś trochę podrasować ogród. Ocena 7.5
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:44. |