![]() |
Odp: Citter by Kondzio
Kilka dni minelo a nikt nic nie napisal :/
Na wszelki wypadek pisze tego posta jakby ktos przeoczyl ten temat ;) |
Fajne :)
Bardzo podoba mi się ta druga część mieszkania i lobby.Basen jest wspaniały.Te palmy... Nie podoba mi się,ta podłoga która jest wszędzie w mieszkaniu. Lepiej by było gdyby np. Była inna w łazience albo coś.No i trochę za pusto jest w lobby.Tak za duża przestrzeń. Fajnie,że jest pralnia ;p Ogólnie mi się podoba.Minus za te puste przestrzenie. Minus za coś czego nie umiem zdefiniować.Minus za podłogę i pół plusa za piękne palmy na basenie. 7,5/10 :) |
Dziekuje za opinie :)
Ktos jeszcze chetny do ocenienia domku? ;D |
Za dużo pół ścianek i niebieskiego koloru, nie podoba mi się, że wszędzie użyłeś tych samych kanap, i ten szary w apartamencie na ścianach nie wygląda ładnie.
Ogólnie średnio Ci to wyszło 5/10. |
Ogólnie całkiem fajny tylko mi to nie przypomina wcale miejsca, w którym się mieszka :D z zewnątrz mi to wygląda na szpital, a w środku coś jakby kompleks z biurowcami, hotelem itp :D ale nie wpadłbym na to, że to jest budynek mieszkalny :D
|
haha, konkurencja wita ;) ciekawie zbudowane, osobiście zrobiłbym z 10 poprawek bryły i 15 ogrodu, wnętrza nie oceniam bo sam nie lubię robić :)
za pomysł 6/10 |
No bryła to ... słabo. Wnętrze dość ładne tylko mi nie pasują szafki i ta ścianka ze szkłem. Reszta jest ładna.
7.5/10 |
Apartament ładny.Bardzo nowoczesny.Dodałabym więcej roślinek :)
9,5/10 |
Z zewnątrz nawet mi się podoba. Zmieniłabym jedynie te czerwone obramowania okien na czarne, tak jak pozostałe.
W hallu faktycznie nieco pustawo. Przydałyby się może jakieś stoliki? Skoro w hallu jest to wielkie akwarium, to dziwnie to wygląda, jak jest też w mieszkaniu. Nie podoba mi się ta wszechobecna szara tapeta w mieszkanku. Za dużo jej. W łazience na podłodze powinny być jakieś płytki. Sypialnia nie daje poczucia prywatności. To chyba tylko mieszkanie dla jednej osoby lub pary bez dzieci. Basen, a w szczególności łazienki - super! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:58. |