![]() |
Cztery żywioły 2010 - ostateczne wyniki!
Dziękuję wszystkim za udział, tak oto przedstawiają się zajęte miejsca:
PIERWSZE MIEJSCE Ziemia - 13 punktów DRUGIE MIEJSCE Woda - 12,5 punktu TRZECIE MIEJSCE Powietrze - 11,5 punktu CZWARTE MIEJSCE Ogień - 8,5 punktu Działy zostaną, jednak usuniemy nietrwale tematy tam zawarte (na pamiątkę). Aczkolwiek nie będziecie mieć do nich dostępu, zostanie wam on zabrany wraz z kolorem nicka jutro po godzinie 17. Dlatego ENJOY póki możecie;p Osoby ze zwycięskiej drużyny (Ziemia) dostają własną rangę w wybranym przez siebie kolorze LUB kolorowy nick, wedle uznania (skontaktujcie się ze mną, w związku z tym, którą nagrodę wybieracie). JEDNAKŻE jeżeli chodzi o nick, takie kolory nie wchodzą w grę: TAKI TAKI TAKI TAKI Prosiłabym też, aby te kolory nie były jakoś bardzo zbliżone do tych co wymieniłam wyżej (np. jaśniejszy/ciemniejszy jeden odcień). Zresztą wszystko można ze mną ustalić. To tyle ogłoszeń, dzięki wszystkim jeszcze raz, gratuluje zdobytych miejsc! |
Odp: Cztery żywioły - ostateczne wyniki!
Gratuluję Ziemi i wszystkim drużynom!
Zasłużyliście na tak dobre wyniki,nie da się ukryć. W każdym zadaniu daliście z siebie wszystko :) Mam nadzieję,że zrobicie kolejną edycję konkursu jak najszybciej! |
Gratuluję wszystkim i dziękuję za głosy na nas!:)
|
Bardzo dziękujemy za wszystkie głosy oddane na naszą drużynę we wszystkich zadaniach. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że wygramy ten konkurs. Naprawdę wasze prace były świetne we wszystkich zadaniach. Mam nadzieję, że weźmiemy udział w następnej edycji konkursu za jakiś czas. Myślę, że każda z drużyn zasłużyła na wygraną bo naprawdę każdy ciężko pracował i w sumie każdy w tym konkursie jest wygranym. Jeszcze raz dziękujemy :). Chciałbym także podziękować Cencie za poprowadzenie konkursu oraz naszej drużyny - jesteś niezastąpiona :)
|
Bardzo chciałbym jeszcze podziękować CENCIE za to, że nie poddała się po zaistniałej sytuacji i do końca poprowadziła konkurs! Dzięki Centa!:)
|
Gratuluję i dziękuję za wszystkie głosy oddane na Ziemię :D
PS. a w ewentualnej kolejnej edycji drużyny będą miały stary skład? czy zgłaszamy się na nowo? |
Imho jeśli będzie kolejna edycja.;) To nowe składy, bo inni pewnie też będą chcieli się pobawić.:)
|
Gratulacje :)
I faktycznie, można jeszcze kiedyś zrobić kolejną edycję :) |
Dziękuje wszystkim za uczciwą rywalizacje i kupę dobrej zabawy :3
Dziękuje też wszystkim którzy głosowali na naszą prace c: Gratulacje dla wszystkich drużyn, mam nadzieję, że będzie druga edycja konkursu. |
Najpierw chciałbym pogratulować zwycięskiej drużynie.
Widać było niezwykłą staranność i zaangażowanie w Waszej twórczości i wygrana jak najbardziej Wam się należała. Dziękuje Cencie za pomysł i prowadzenie konkursu. Tego właśnie forum potrzebowało i liczę na podobne innowacyjne pomysły w przyszłości. Dziękuje również za uczciwą i mało konfliktową rywalizację, być może spotkamy się w wymieszanym składzie w następnej edycji, oczywiście jeśli w ogóle konkurs doczeka się następnej odsłony. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:33. |