![]() |
Odp: Dom w dalekiego wschodu
Śliczny! Jest duży ,a nie ma w nim pustki. Bardzo ładnie też jest umeblowany i wszystko takie dopasowane.
10/10 :) |
Nie wiem jak to zrobiłaś, że bryła mimo iż klocek to wygląda zgrabnie i interesująco. Te wysokie lampy przed domem nie pasują o grób jest okropny. We wnętrzach przyczepił bym się paru szczegółów, ale reszta jest genialna. Pokazałaś co można osiągnąć z prawie, że samego Maxisa. Mam nadzieję, że pokażesz nam jeszcze parę Twoich budowli :).
10/10 P.S. Zdjęcia rób w trybie życia, żeby nie było kratek :). |
Pierwsze zdjęcia są niestety z kratkami, bo zapomniałam na początku wyłączyć tryb budowania. Potem przełączyłam, więc i kratki zniknęły (nie ma ich chociażby na zdjęciu z ogródkiem Zen). Ale dzięki za opinie, popracuję jeszcze nad szczegółami ^^
|
Odwaliłaś kawał naprawdę dobrej roboty :D Widzę bardzo dużo świetnie wykorzystanego maxisu, za co masz wielkiego plusa ;] Poza tym z zewnątrz też wszystko super wyszło, bardzo mi się podoba. Fajnie, że kombinujesz ze schodkami, podestami itp. To zawsze dobrze wychodzi. jak na początek to super :) 10/10 - za maxis :D
|
Cytat:
10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:53. |