![]() |
CLEAN house by afrodyta ;) [BRAK ZDJĘĆ]
czesc, to moj pierwszy dom na tym forum ogolnie pierwszy post na tym forum. Pragne Wam przedstawic moj pierwszy dom calkowicie clean z gory przepraszam za zdjecia wiem ze sa straszne i jest ich malo.
|
Odp: CLEAN house by afrodyta ;)
Domek wydaje się maleńki i ciasny, ale ma swój urok. Salon jest całkiem przytulny. Ale szkoda, że nie zrobiłaś zdjęcia z góry (rozłożenia pomieszczeń).
|
Muszę przyznać, że dom jest bardzo ładny, jedynie wydaje się nie zamieszkany, mogłaś dać więcej ozdób (wiem, że w maxisie trudno, ale jak się chce to się da ;3). 10/10
|
Za mało zdjęć, co ja tu mam ocenić?
Przekombinowałaś z obróbką - zdecydowanie za bardzo wyostrzone i to pójście w kolor niebieski w tym stopniu nie było dobrym pomysłem. Ogólnie domek wydaje się być ładny. Szkoda, że że tej ładności nie pokazałaś na fotkach. 4/10 (bardzo obniżyłam za prezentację) |
Mi bardzo się podoba,ale brak mi zdjęcia z góry. Ale jak na pierwszy domek to jest doskonały. Czekam na więcej twoich domków. ;)
10/10 :) |
dziękuje wszystkim szczerze mowiąc nie spodziewalam sie jak narazie pozytywnych ocen. ;)
Liv wiem ze prezentacja jest okropna nastepnym razem sie poprawie. ;) |
Bryła dość oryginalna a ogród niestety słaby :( Niewiele tych zdjęć rzeczywiście a wnętrze dość proste no i łazienka z sypialnią są bardzo puste.
Niech będzie... 6/10 |
bryła jest naprawdę ładna. pomieszczenia też ciekawie urządzone, biorąc pod uwagę to, że posłużyłaś się tu tylko maxisem, dobra robota. zwłaszcza, że na forum jest niestety mało takich domów.
|
Kurczaki, jest zarąbisty!
Mam wrażenie, że gdyby zostały tu użyte dodatki z internetu domek straciłby urok. Jest prześliczny, mały, przytulny, ale ma magię. Można prosić do pobrania? :) |
no tak szczerze to nie bardzo jest co oceniać :(
Ale to co widać jest całkiem ok. Ocena: 6/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:19. |