![]() |
Charlie Grant & Pete Woodroffe & Simon Wilcox - Naughty (teledysk)
Jest to kolejny teledysk mojej roboty hihi ;)
Niestety nie znam tytulu piosenki, wiec jezeli ktos zna to dac mi znac :D Edit: Tytul juz wiadomy dzieki Sandy :) http://www.youtube.com/watch?v=1wJ-Mj6pRhI |
Odp: Drugi teledysk ;)
Strasznie podoba mi się ten teledysk! Szczególnie te kolorowe tańczące laski.
Idealnie zgrałeś ruchy simów z rytmem muzyki :) Piosenka bardzo fajna i też chciałabym znać wykonawcę :) |
A oto i tytuł i wykonawca:
Charlie Grant & Pete Woodroffe & Simon Wilcox - Naughty :) Naprawdę ładnie ci to wyszło. Jak już wspomniała Searle udało ci się zgrać ruchy simów z muzyką za co masz ogromny plus. Poza tym nie jest to jeden z tych typowo sztucznych teledysków. Sama jestem totalną nogą w kręceniu simowych filmów, więc naprawdę cię podziwiam. Podoba mi się moment z tymi fajerwerkami (czy co to tam było ^^) w tle. Teledysk wyszedł ci prześwietnie! ;D |
Bardzo dziekuje za komentarze no i szczegolne podziekowania dla Sandy za podanie tytulu utworu ;)
Jestem ciekaw jak wypadl ten teledysk na tle mojego poprzedniego(ten kto widzial) to rowniez moze to uwzglednic kiedy bedzie ocenial moj clip :) |
Strasznie fajnie zrobiony teledysk. Bardzo mi się podoba, mimo że fabuła (jeżeli można to tak nazwać w teledysku) była prosta i strasznie przewidywalna to miło się na to patrzyło. Fajny efekt z tą dziewczyną tańczącą, a zza niej wbuchały fajerwerki, albo coś takiego. Pytanie jeszcze - w jakim programie teledysk był robiony? :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:37. |