![]() |
Odp: Posesja Grune Welle
http://www.rootninja.com/wp-content/...02/fuuuuuu.jpg CO TO MA BYĆ?!jakaś kanciasta ptasia kupa?okropne okropne i paskudne :( wnętrza nieco poprawiły mój humor,ale te netowe dodatki... jestem zawiedziona :( miało być nowocześnie,a wyszło tak,jakby ten dom był w remoncie,albo niedokończony. jin,naprawdę stać Cię na coś o wiele lepszego! |
Więc sądzę że gdybyś zrobił ten dom mniejszy, mniej kanciasty i byś się bardziej przyłożył bo moim zdaniem jeszcze przy wybieraniu tekstur pracowałeś ale nie dopracowywałeś mebli i nie "dopieszczałeś" pomieszczeń różnymi bzdetami które dodały by klimatu. W tym domku jest tak zbyt higienicznie, no i wielki - za puste miejsca których w domku pełno. Nie dam skali liczbowej ale myślę że to jedna z gorszych prac, tym bardziej że wszyscy którzy zaglądają do tematów z twoimi domkami wiedzą na ile cię stać. Oho, mój przedmówca w dwóch ostatnich linijkach swojego ma absolutną racje.
|
Wszędzie jest ponuro. Ściany wszystkie wyglądają jakby były brudne. Jak z jakiegoś dworca kolejowego :O. Sypialnia jest jak z psychiatryka. Taka biała, że razi.
Ale muszę przyznać, że bryła pomysłowa! :D |
a mi sie bardzo podoba :D
A to dlatego, że sam nie umiem budować, bryły są u mnie prostokatne, a o wnetrzach nie bede wspominac :P Bryła faktycznie, pomysłowa. W środku jest średnio, kolory troche kiepsko dobrane ale nie jest najgorzej ;) 7/10 |
Mi też się nawet podoba, bryła ciekawa, niecodzienna, ładne dodatki i wnętrza. A ogród śliczny :)
|
Wg mnie bryła jest nawet ok, z tym, że mogłeś ją trochę bardziej pokazać, a nie fotografować kwiatki >.<
Co do wnętrz, no szczerze mówiąc, kuchnią przeszedłeś własnego siebie- przysięgam, że jeszcze tak obrzydliwej kompozycji wykonanej w trójce nie widziałem. Jadalnia jest spox jak na mój gust. No i po co taka wielka łazienka? I w ogole wszędzie tak szaro, pusto i ponuro :[ pozdrawiam |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:48. |