![]() |
Odp: Spelunka -U Ryska
Za ładne toalety jak na spelunke :D no i nie pasują tam trochę rośliny (prócz tych wiszących kwiatków, one akurat są ok). Podoba mi się ogólny wygląd sal, bardzo "ładne" stoliki, bar też niczego sobie :) mocne 4+/5
|
Podoba mi się. Spelunka, ale taka... ok.
Te firanki i kanapy przy ścianie są super (da się na nich siąść? ) Roślinność jest ok. Bar, gry i parkiet jak najbardziej spoko. Ogólnie - ładnie. Podoba mi się to 'zaplecze'. Te kontenery na śmieci i w ogóle te rzeczy sprawiają bardzo realistyczne wrażenie. 9.5/10 |
dopiero zauważyłam,ze jest tez opcja lokalna knajpka i zmieniłam na to,myślę,ze bardziej pasuje i dzięki za oceny i milo mi,ze się Wam spodobała,bo teraz to lokalna knajpka :-),ulubione miejsce moje i moich simow
|
Z zewnątrz bardziej sprawia wrażenie jakiejś fabryki. Moim zdaniem za mało okien od frontu.
Wnętrze bardzo mi się podoba. Taki trochę klimat Dzikiego Zachodu odczuwam :) Schody nie mają barierek - ja bym się bała po nich wchodzić. Po komentarzach sądzę, że już kilku zdjęć nie ma np. tych kontenerów na zapleczu i toalet. Szkoda. |
Z zewnątrz wygląda tak sobie, ale w środku bardzo mi się podoba ;)
Moja ocena: 10/10. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:11. |