![]() |
Odp: Klub Dyskotekowy-Różowy Flaming
fajny :) podoba mi się. utrzymałaś ten sam styl w całym klubie, nawet łazienka jest taka nowoczesna. w ogóle ten cały klub jest w moim stylu, i typowo do tańczenia. nie będę się rozpisywała. ;D
10/10 |
WoW!
Ten klub jest super! *__* Wszystko fajnie zrobione i na małej przestrzeni, a to dla mnie duży plus.:) Dasz do ściągnięcia? |
podoba mi się ten kącik przy akwarium i bar :) bardzo fajny klub!
|
Świetny klub :). Coś pięknego po prostu. Dasz do pobrania? Moje simy na pewno dobrze by się w nim czuły :).
|
Bardzo fajny ten klub ;) Może i jest mały, ale to mi nie przeszkadza. Doskonały klimat, po prostu wspaniałe miejsce na imprezy :D 10/10
|
dzięki za przemiłe komentarze,a zainteresowani znajda klub na moim blogu
|
To ja także pochwalę, bardzo mi się podoba :)
Na małej powierzchni stworzyłaś naprawdę świetne miejsce do tańca i drinków. Podobają mi się szczególnie te akwaria i sofy przy nich (mam nadzieję, że da się tam siadać). Łazienka fajna, w ogóle wszystko ekstra. Nawet nazwa boska ;) Duże brawa, 10/10 |
Świetny pomysł z tymi sofami przy akwarium - dobre miejsce na odpoczynek po szaleńczym tańcu na parkiecie :)
Bar jest bogato zaopatrzony, więc żaden klient nie powinien narzekać :P Łazienki bardzo fajne - podobają mi się te płytki. Podoba mi się. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:09. |