TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   brak interakcji po włączeniu boolprop... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59190)

Cora 25.01.2011 20:54

brak interakcji po włączeniu i wyłączeniu boolprop...

Witam...
Mam problem w grze the sims 2 który objawia się następująco:
- po włączeniu kodu: boolprop testingcheatsenabled true moja siostra kliknęła coś i od tego momentu nie mogę rozmawiać ze znajomymi (tzn. moge ale tylko przez telefon), gdy kogoś zaproszę do siebie nie działa żadna akcja poza przywitaj i schlebiaj, ale i te jak się je włączy to znikaja i nic się nie dzieje... Dodam że ten problem nie wystąpił gdy przyszła sąsiadka... Ale z każdym mężczyzną nie mogę nic zrobić (nawet narzeczonego jak zaproszę do domu to powitać go nie mogę ani nic)...

Proszę o pomoc, bo moja siostra nawet nie wie co kliknęła a ja też nie mam zielonego pojęcia co mam zrobić żeby wszystko wróciło do normy... ( dodatkowo zniknęło opcja w panelu nagród aspiracji - korzyści z aspiracji)...
Proszę jeszcze raz o pomoc i z góry dziękuje...

Scheiße 26.01.2011 16:30

Odp: brak interakcji po włączeniu boolprop...

Nie wiem co to może być, ale proponuję reinstalkę...

amber 26.01.2011 17:37

boolprop testingcheatsenabled false - wpisywałaś?

Cora 26.01.2011 18:21

wpisywałam ale to nic nie pomaga, to co kliknęła moja siostra nadal działa...
Natomiast reinstalki nie mogę zrobić ponieważ nie jestem administratorem komputera (tylko moja siostra) - hasła nie chce podać a wpisać też nie ma jak...

Liv 26.01.2011 20:07

To poproś siostrę, żeby przeinstalowała?
Dziwny problem. Nie wiem, jak Wam się udało tak zepsuć grę, ale są bardzo duże szanse, ze po ponownym zainstalowaniu wszystko wróci do normy.

Cora 26.01.2011 22:14

Tak tylko ze na innych parcelach można rozmawiac prócz parceli publicznych bo tam moja simka znika jakby umarła...

Liv 27.01.2011 06:44

Nie szkodzi.
Pozamienia Ci wszystkie pliki i przy okazji nie będziesz miała innych problemów z grą, o ile takie występują.

Serio, nie rozumiem, czemu ludzie się tak boją reinstalek...

Cora 27.01.2011 08:17

nie chce reinstalki ponieważ mimo że siostra jest młodsza ode mnie do na kompa wpuszcza mnie mniej więcej raz w tygodniu na godzine więc całe miesiące "pracy" poszły by na marne... Dlatego szukam pomocy co to mógł być za kod, bo kliknęła któryś z napisów które po właczeniu kodu boolprop.... i kliknięciu na Sima z wciśniętym klawiszem shift wyświetlają się wkoło jego głowy...

Scheiße 27.01.2011 11:16

Ale możesz przecież zapisy sobie skopiować gdzieś... (np. na pendrive`a). Ja też ostatnio miałem reinstalkę i zapisy sobie skopiowałem :)

lithium 27.01.2011 11:29

ta, tylko nie wiadomo, czy przypadkiem po wgraniu tego zapisu blad pozostanie;p no ale sprobuj tak, jak po reinstalce i wgraniu poprzedniego zapisu bedzie to samo, to wtedy mozemy myslec

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:29.