![]() |
Odp: apartament "Universum"
ogródek to postrach północy przesadnie symetryczny.
za to mieszkanie CUDO salon i sypialnia 1 są idealne jako fanka maxisa jestem zachwycona ;) |
Również preferuję produkty firmy Maxis.:)
Mieszkanie jest rewelacyjne. Dużo nie powiem. Super! Basen w kształcie Myszki Miki?;) |
Myszka Miki?to mi raczej przypomina coś innego... ;)
|
Cytat:
Ale sądzę to samo co Chryz. Sypialnia i salon super, łazienka zresztą też. Jak na maxisa, suuper. |
Z tym basenem to prosze bez skojarzeń :D
Ogródki mi chyba zawsze nie wychodzą. CIesze sie że podoba się wam mieszkanko. |
Hej, a co to za rzeźba w ogródku z kobietą siedzącą na kamieniu? Podoba mi się, a jakoś mi się w oczy w katalogu nie rzuciła. To jakiś Store obiekt, czy po prostu wygląda w katalogu na tyle niepozornie, że jej nigdy nie użyłam...?
|
lal, ale super! jak na maxis to rewelacyjnie ci to wyszlo, ja tam nie mam cierpliowsci to meblowania... : D
|
Ja ogólnie nie lubię budowania i meblowania. Dla mnie to jest trudne, bo z reguły absolutnie nie mam pomysłu na dom. No i nie lubię długich i żmudnych czynności. Jeśli mi się zdarzy zbudować jakiś dom, który jest względnie do rzeczy, to go od razu zapisuję do biblioteki, żeby nie musieć znowu za jakiś czas budować domu, np w innym mieście. A w ogóle to ostatnio spodobało mi się przerabianie domków maxisa... Traktuję takie domy jak bazę, którą modyfikuję do swoich potrzeb. dobudowuję piętro, albo powiększam kuchnię itd...
A ta rzeźbę z ogrodu ktoś rozpoznaje? Bo jej szukałam i nie widzę ;) |
Cytat:
A ta rzeźba jest w debugu, więc normalnie jej nie widać :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:12. |