![]() |
Odp: Zatoka Księżycowa
Ach, a myślałem, że jakiś nowy świat ktoś wrzucił.:((
Co nie zmienia faktu, że apartament jest ładny.:D Nie lubię dodatków z internetu. >.< 10/10:) |
nie podoba m sie te kwiatki sofa na holu, reszta jest cacy :>
jak ja nie lubie dodatkow z neta w takiej wielkiej ilosci, wgl wszystko wydaje mi sie takie poupychane. 8/10 |
Bardzo stylowo, nowocześnie i ładnie zarazem :) Nie podoba mi się tylko wzór na ścianie w kuchni a raczej moim zdaniem nie bardzo tam pasuje ale mogę się mylić, na nowoczesnych wnętrzach słabo się znam.
|
A dla mnie cały jest cudowny:) Ilono,jak kupie sobie własne mieszkanie ciebie wyznaczę do aranżacji wnętrza-robisz to bajkowo,wszystko idealnie do siebie pasuje.Ja uwielbiam dodatki z neta bo sa bardziej realistyczne niz maximowskie...Jak narazie to mam chote pograć sobie w twoim domku:)
|
Dla mnie chyba za bardzo nowoczesny :D tak średnio mi się widzi i za bardzo monotonne kolory :P
|
Pierwsze 5 screenów wyglądało jak poczekalnia w jakiejś ważnej firmie ;)
ale mi się podoba i daje 9/10 |
Średnio mi się podoba. Za dużo szarości i oglądając czuję się przytłoczona przez netowskie dodatki. Podoba mi się sypialnia i balkon.
|
Cccuuuuuuuddddddoooooo!
Chyba już wiem, jak będzie wyglądało moje mieszkanko (te w realu) ^^ Nie ocenie liczbowo, bo zabrakło by mi cyfr ;) |
Największy plus tego domku to stylowa, klimatyczna sypialnia :)
Dom nadaje się na moje oko dla młodego małżeństwa ;) Użyłaś tu mało palety barw (monotomia kolorów) ;) Salon też ciekawy, taki nowoczesny. Świetny pomysł z tą szafą w sypialni :) Widzę ingerencję "Imprezy w Plenerze" co powoduje że taras jest świetny! W łazience za bardzo naćkane na blatach ;) Ogólnie projekt bardzo dobry. Daję 9,5/10 :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:26. |