![]() |
Dom nisko sytuowanego obywatela [BRAK ZDJĘĆ]
Postanowiłem z nudów pobudować sobie, oto bardzo mały efekt mojej pracy, ma tylko 3 pomieszczenia i mało nowoczesnych sprzętów. Nie używałem żadnych nieoryginalnych obiektów.
|
Odp: Dom włóczęgi
Myślałam zawsze, że nazwa "włóczęga" wywodzi się od tego, że taka osoba się włóczy - nie ma stałego miejsca pobytu bądź zamieszkania.
(w ogóle świat mnie strasznie zaskakuje ostatnio...) Straszne, straszne i jeszcze raz straszne zdjęcia! Mało, robione w trybie budowania w najgorszym z możliwych sposobów. Wskaż mi chociaż jednego "budowniczego", który mając wysokie oceny za domek, pozwoliłby sobie chociażby na kawałek tego narzędzia do usuwania ścian. Już nie mówiąc o kratkach i zdjęciach nie robionych w trybie kamery! Poza tym, co to ma być za ŚMIESZNA ilość zdjęć?! Z nich wywnioskowałam, że w domu nie ma sypialni. więc pytam się, gdzie WŁÓCZĘGA śpi? Chyba, że wpada, posiedzi spać idzie gdzie indziej. Bez sensu, no ale jak kto woli... Poza tym, domek wydaje się ładny. No ale NIESTETY nie udało Ci się wyeksponować tego domniemanego piękna. Ocenę bardzo obniżyłam za zdjęcia. JUŻ NIE MÓWIĄC O TYM, ŻE SĄ NIEREGULAMINOWE. Zmniejsz je zatem do rozmiaru 800x600 albo zamień na linki, inaczej zmuszona będę usunąć temat. 3/10 @down: z dobrymi zdjęciami? 7/10 prawdopodobnie. |
Odp: Dom nisko sytuowanego obywatela
Cytat:
Cytat:
|
Cóż tu dużo mówić, nie podoba mi się. Lubię takie maxisowe przytulne domki, jednak Ci to nie wyszło. Jest tu bardzo ciemno, zdjęcia są wyjątkowo słabe. W kuchni nie ma stołu. Wiem, że cichłeś wykombinować stół, ze stolika do szachów, jednak ie wyszło Ci to na dobre. Ogród, a raczej jego brak mi się nie podoba tak samo jak elewacja. Lepiej byłoby gdybyś wszystko zrobił z bali. W łazience powinny być płytki, zwłaszcza przy takim prysznicu. Ogólnie mówiąc jestem na nie - 3/10.
|
@Gingers popełniłem parę błędów które opisałeś, postaram się więcej ich nie popełnić, tyle że przecież nie jestem aż takim idiotą żeby wstawiać stolik do szachów zamiast zwykłego stołu ;)
Jest, tylko wystawiony na werandę. Pewnie myślisz, że powinien być w domu a stolik do szachów na werandzie - cóż, takie moje upodobanie :) |
Dorób zdjęcia proszę, bo nie da się tego dobrze ocenić i może dlatego moim poprzednicy ocenili Cię (a raczej Twój dom) tak słabo.
Ogólnie mówiąc, bryła mi się podoba ale elewacja już nie, w środku jest całkiem przytulnie ale nie do końca, brakuje łóżka a stolik do szachów nie dość, że powinien być na zewnątrz to jeszcze mogłeś dać drewniany bo ten kamienny jest na ziemie a nie na werande/do domu! Nie podoba mi się różowy piekarnik. Chyba, że to w prawym dolnym rogu na zdjęciu "salonu" to łóżko? Wtedy się o nie nie czepiam. 6/10, czekam na dalsze projekty :) |
ey. każdy ocenia jak chce.
a więc mi się podoba. nie ma za dużo rzeczy, ozdób itp. ponieważ jak tytuł nosi ; dom włóczęgi ; bryła też jest super. 9/10 ps. nie chcę się do nikogo czepiać, ale Liv widziała same złe rzeczy. ;) Pozdro. :) |
Bryła mi się podoba.Jest bardzo ładna :) Do o koła jest mało zieleni ale nie jest zle.Środek jest świetny podoba mi się taka fajna drewniana chatka.Łazienka nie jest zła ani nie rewelacyjna.Kuchnia jest ładna ale lodówka mi się nie podoba jest okropna :P ale podoba mi się domek.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:49. |