![]() |
Odp: Exquit
Ogólnie niezły ale jak dla mnie za bardzo klockowa budowa :P
|
Cytat:
|
Nie umiem oceniać domów (w szczególności bryły), ale mogę stwierdzić, że imo pomieszczenia są za duże. Dekoracje są nawet dobrze dobrane, ale na moje oko za dużo wieszasz obrazów.
|
Dla mnie te pomieszczenia są za duże. Mniejsze jest przytulniejsze ;) Odcień pralki nie pasuje do koloru płytek, wygląda to niezbyt ciekawie. W tym pokoju dla chłopca (?), też jest za dużo miejsca, natomiast podłoga i ściany nie pasują do siebie w ogóle. Jakoś ogólnie meble są dobrane nie trafnie. Zgodzę się z Shannon - za dużo obrazów. Bardzo je lubię, ale w pomieszczeniu może dwa, albo jeden. Tu natomiast jest ich zbyt dużo. Więcej chyba nie powiem. A, no i bryła.. Niby jest oryginalna, ale tak szczerze mówiąc, to kupa klocków postawionych wymyślnie. Ogrodu czepiać się nie będę, podoba mi się. Ogólnie bym dała 6,5/10 :)
|
Dom jest za duży. To pierwsza myśl, jaka mi się nasuwa.
Pomysł z tak ogrodzonym stawikiem raczej nie jest najlepszy. Fajnie by wyglądał basen zrobiony w ten sposób. W ogrodzie znowu niepasujące rzeźby. Nie podobają mi się te udziwnione okna. Pokój gościnny pod względem kolorystyki i dodatków bardzo mi się podoba. Ogólnie dom mógłby być co najmniej o połowę mniejszy. Nie jest zły, ale jest taki sobie. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:36. |