![]() |
Odp: Po prostu dom
Nie podoba mi się, pusto, kolory zbyt intensywne.. Nie podoba mi się ta cegła, mogłeś zmienić na np. szarą cegłe, lepiej by było. Nie pokazałeś salonu i chyba jeszcze kilku pomieszczeń. Ogród z tych rzutów wygląda nawet, daj fotkę. :>
I ocena: 4,3/10. (oceną się nie przejmuj, napisałam tak, jak wyszło, ale po prosu nie podoba mi się) |
rzucanie samego koloru na ścianę i tej samej podłogi w niemalże każdym pomieszczeniu nie jest dobre.NIE JEST.
pustawo,nijako,pomieszanie stylów,ogólnie kiepścizna. |
Niestety ale wyszlo odsc slabo. W pelni zgadzam sie z przedmowca
Jedyne co w miare mi sie podobalo to bryla (choc na pierwszej fotce nie prezentuje sie okazale...) |
Pusto! Nie podoba mi się... I te kolory takie jakieś dziwne. No nic, człowiek uczy się na błędach :) Powodzenia w innych pracach.
|
Z zewnątrz pierwsze skojarzenie z kościołem. W środku najbardziej nie podoba mi się ten intensywny niebieski kolor. Nieciekawie dopasowane podłogi. Ale za to podoba mi się łazienka i ten zielony pokój :P
|
W porównaniu z Jasnotą zrobiłeś zdecydowany postęp.
Ogród jest super - nie wieje pustkami. Bryła nie podoba mi się, bo ten dom, to taki wielki kloc. W środku nadal niedobranie kolorystyczne (grzro - z dala od tego kolorku - mam taki sam u siebie w pokoju [no może ciut ciemniejszy :) ]). Pomieszczenia nie są w pełni zagospodarowane - jest za dużo przestrzeni. Brak firanek w oknach! A lustro nie pasuje do łazienki tylko bardziej do jakiejś kobiecej toaletki. Ogólnie: lepiej niż ostatnio. Liczę na kolejne prace. |
fakt - pusto. ale dużym dla mnie plusem jest sypialnia.! Świetny kolor ściany! ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:47. |