![]() |
Odp: Immode
Domek jest ładny. Jedyne co mi nie pasuje to to, że z zewnątrz wygląda na styl nowoczesny, w środku tak bardziej klasycznie, staromodnie. Ogródek jest piękny, ten basen jest fenomenalny. Taki azyl zieleni w szarym mieście :P Uważam, że ogród to największy atut tego domu. Podoba mi się, no tylko nie powinnaś mieszać stylów.
|
Mi się podoba z każdej strony :) częściowo nowocześnie i częściowo klasycznie. Tak jak lubię :D
|
Bardzo ładny z zewnątrz. W środku nie ma właściwie nic zachwycającego. Tak jak wspomniał Nightfall nie dobrze, że style są pomieszane. Bardzo podoba mi się 9 zdjęcie a raczej meble które się na nim znajdują ;) Ciekawy pomysł z odłączeniem prysznica od pozostałej części łazienki. Zastanawia mnie tylko co jest w tym małym pomieszczeniu z prawej strony parceli.. Ogródek śliczny, basen najbardziej mi się podoba :)
Ogółem nie jest źle 8/10 |
Cytat:
|
Cytat:
A ogólnie dom na zewnątrz super, ale ten środek...ta tak jakby wierzch pączka był cały w lukrze, a zamiast nadzienia jest kupa:) Najbardziej mnie przekonała kuchnia i pomarańczowa łazienka, a reszta to po prostu jak to mówili poprzednicy-pomieszane style, które nie za bardzo do siebie pasują. Chociaż nie tak źle:) Ogród is the best:) 6/10 |
dom bardzo ładny, a najbardziej spodobał mi się ogród, a jeszcze bardziej basen (; . jedyne co mi się nie podoba to mieszanie nowoczesności z klasyką... ( ; ale jest wielkie OKEJ.
pozdroo . :) |
Bardzo dobrze zagospodarowane otoczenie, ale w ogrodzie znowu te rzeźby. Grrrr.
Jak zwykle łazienki wyszły Ci najlepiej :) Pomysł z zabudowaniem śmietnika bardzo fajny - nie wpadłabym na to :) Na 7 zdjęciu podoba mi się ten podeścik pod kwiatka. Jednak mieszasz style i to Ci nie wychodzi. Ogólnie domek jest ładny, ale trzeba by było nad nim popracować :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:14. |