![]() |
Videostory - pomoc i współpraca
To raczej taki temat zbiorczy ale ja już zacznę...
Czy ktoś chce dołączyć do jak na razie czteroosobowej ekipy, która tworzy serial (właściwie zaczyna) w The Sims 3? |
Odp: Videostory - pomoc i współpraca
Czteroosobowej? :O A na czym to polega? Tzn. co robi każda z poszczególnych osób? Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić tworzenia serialu w Simsach w kilka osób.
|
Ja jestem ze tak powiem samo wystarczalny, natomiast chetnie poslucham (przeczytam...) cos wiecej na temat tego projektu. Prowadzicie jakas strone/blog/forum??
|
cztery osoby to naprawde duzo... nie wiem, jak mogloby by dojsc do takiego projektu, ale brzmi niezle i calkiem ambitnie jak ts3
|
Osoba 1: Scenariusz, simowie
Osoba 2: Otoczenia, parcele Osoba 3: Tytuły, simowie, muzyka Osoba 4: Montaż, dialogii, tłumaczenia (np. na angielski) Pewnie nieźle pokręciłem ale coś mniej więcej tak. Ktoś dołączy? :) Forum mamy ale zamknięte tylko dla nas, czyli dodajemy tam swoje propozycje, informacje i np. scenariusz. Blog oczywiście wystartuje. |
Ja mógłbym być osobą trzecią. Tytuły i muzyka okey, z simami musiałbym popracować.
|
Ja mogłabym zostać osobą pierwszą o ile stanowisko nie jest zajęte :)
|
Okej, możemy ew. zrobic osobny Serial, ja mogę zająć 2 i 4 osobę + wy (dziękuję). :)
Może ktoś jeszcze chętny na dwójkę lub czwórkę? |
Ja bym chciała robić simów, ale już zajęte ; c
|
Ja się mogę podzielic z Dżogurtem.
On może wziąc Simy a ja Scenariusz. Zgadzasz się? A, i na jaki temat ma byc serial? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:21. |