![]() |
Odp: Domek dla dwojga
Bardzo lubuję bryłę i ogólnie ta organizacja i w ogóle (hah, ale mi się to zdanie udało!). Jedyny minus to taki jakiś oczopląsowy środek basenu i ten chodniczek wokół niego.
Co do wnętrz to już tak wesoło nie jest. Wszystko wymieszane, style i kolory. 7 pozdrawiam! |
dzięki za wskazówkę niedługo poprawię i wrzucę linka do albumu zdjęć, bo drugi raz mnie chce mi się wklejać 22. zdjęć.
|
Bryła super,w środku trochę pusto(ale ja lubuje się w upychaniu). Najbardziej podobają mi się kwiatki w łazience :P
|
WOW. dom jest super. podoba mi się ogród. (;
9. <3 |
Domek mi się podoba..! Może trochę pusto, ale cały nie jest w takich samych barwach.. (jak u niektórych). Najbardziej podoba mi się ogród,, a dokładnie kwiatki.. po prostu ślicznie wyglądają!! :) Daje 9,5
|
Dzięki ( ;
Dzisiaj mam trochę wolnego czasu więc wkleiłem nowe zdjęcia, żeby było wygodniej niż w tym albumie co Wam podałem na samej górze, mam nadzieję, że poprawki się przydały. ( ; |
Bryła jest bardzo fajna, ale zauważyłam, że to już trzeci domek, oceniamy przeze mnie, w którym zastosowałeś te duże okna.
Otoczenie mi się nie podoba. Nie ma żadnego wysokiego drzewa, które dawałoby cień. Przesadziłeś z tymi białymi płytkami. Moim zdaniem, powinno być trochę trawki. W środku trochę pustawo. W łazience znowu duże okna. Najbardziej podoba mi się sypialnia, bo ma fajną kolorystykę. Jak do tej pory najlepszym domkiem, wg mnie, jest 7 niebo. |
Dzięki, spróbuje zastosować się do Twoich rad. Zobaczymy co wyjdzie. Pozdrawiam.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:47. |