![]() |
Nie zapisują mi się dane
To jest mój pierwszy post na forum, więc bardzo gorąco witam Wszystkich Simowiczów :) Mój problem dotyczy Simsów 3 na PS3. Otóż gdy chcę zapisać grę pokazuję mi się "wczytywanie" . Bardzo długo to trwa (zwykle trwało 2 minuty) i się w ogóle nie zapisuję (ładowanie bez końca) lecz postępy mi się nie zapisują. Myślałem, że chodzi o miejsce na dysku, więc zwolniłem miejsce, lecz bez skutku. Może ktoś wie o co chodzi i mi pomoże ? Bardzo zależy mi na szybkiej odpowiedzi, bo praktycznie nie mogę grać. Z góry dziękuję i Pozdrawiam :D
|
Odp: Nie zapisują mi się dane
Na PS3? Oj, ciężko będzie odpowiedzieć...
Gra - nie jest przypadkiem używana? Albo jest po prostu wadliwa? Jeśli to Ci się dalej będzie naprzykrzało, idź do sklepu, popytaj a nawet wymień grę, jeśli musisz... Oczywiście, nie chcę straszyć... :D Albo, to jest normalne że się to tak długo ładuje - większość osób po prostu gra w simsy na PC-tach :) Nie wiem jak na PS3 jest... Pewnie dlatego nikt nie odpowiedział, bo się nie znają... :redface: Ja mam PS3, ale simsów na konsolkę nie posiadam. P.S. Sorry, jeśli to jest odświerzanie tematu... :redface: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:41. |