![]() |
Obracanie przedmiotów pod kątem 45 stopni
Mój komputer to straszny grat, a ostatnio zaczął zamulać jeszcze bardziej niż zwykle, więc gram samą podstawą.
Bardziej od sterowania wirtualnymi ludzikami wolę budować domy. Niestety, kiedy odinstalowałem dodatki straciłem możliwość korzystania z kodu powodującego, że obiekty można umieszczać pod kątem 45 stopni. Nie mogę zainstalować dodatków z powrotem, bo mój komputer nie wytrzyma tego. Czy jest jakaś możliwość, żebym mógł używać tego kodu pomimo braku zainstalowanych dodatków? A może istnieje jakiś inny kod dający ten efekt albo jakaś sztuczka, program? (Mówię oczywiście o kodzie 'boolprop allow45DegreeAngleOfRotation true') Z góry dzięki. |
Odp: Obracanie przedmiotów pod kątem 45 stopni
Wchodziłam z zamiarem dania warna, a tu proszę ;)
Powinno się dać w programie SeeThem 2 (to jest także ten do wyłączania cenzury, ale to się powinno dać ominąć). Aczkolwiek jakbyś miał jeden, najnowszy dodatek zainstalowany, kod by normalnie poszedł. Możesz też spróbować sposobem z plikiem userstartup.cheat. Link do poradnika: http://forum.thesims.pl/showthread.p...rstartup.cheat @down: bo myślałam, że nie użyłeś wyszukiwarki :P EDIT: szukałam jeszcze jakieś moda na to, ale niestety - nic nie ma :( |
Odp: Obracanie przedmiotów pod kątem 45 stopni
A za co od razu warna?
SeeThem 2 mam. (Cenzurka dawno usunięta ;)) Zaznaczyłem w tym programie tą opcję, ale nic nie dało. Sposób z plikiem też nic nie daje. Napisałem, że gram podstawą. userstartup.cheat włącza kod dostępny z dodatkami. Z logicznego punktu widzenia takie coś jest możliwe z samą podstawą. Przecież jak przestawia się simów kodem 'moveobjects on' to czasami są ustawieni na ukos. Problem w tym jak dostać się do tych opcji bez instalowania dodatków, bo mój komp ledwo zipie. Chyba będę musiał kupić nowy, bo mnie krew zalewa jak widzę jago tępo. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:02. |