TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Konkursy - Archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=279)
-   -   List do Julii - ogłoszenie wyników (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60261)

Björk 01.05.2011 18:46

List do Julii - ogłoszenie wyników

Mam zaszczyt ogłosić, że konkurs wygrała...

Z N U Ż O N A

Dziękuję Wam wszystkim za udział w zabawie i podziwiam za twórcze podejście, choć jak widać konkurencja była duża.

I przy okazji przepraszam za zamieszanie, ale miałam trudności z dostępem do netu.

Jeszcze raz serdecznie dzięki i pozdrawiam :)

modesté 01.05.2011 19:06

Odp: List do Julii - ogłoszenie wyników

Wygrała osoba która jest kontrowersyjna niemiła i nie budzi we mnie żadnej sympatii.
Wyłazenie z tekstami typu "potnij się" albo pokazywanie fucków w moim profilu jest na prawdę niskim poziomie intelektualnym.
Wygrana w konkursie to jedno a zachowanie na forum to drugie.
Ale i tak gratuluje.
@Kacpersky,głosowalem na kogoś innego.

Scheiße 01.05.2011 19:13

Chciałbym Ci przypomnieć Jakubie, że na nią głosowałeś.

A tak w ogóle to gratuluje znużonej. Napisała super list, wprawdzie nie na nią głosowałem, ale jej list i tak był super. Ciekawe jaką nagrodę wybierze... Pewnie rangę :)
Jeszcze raz gratuluję znużonej wygranej, a Jakubowi inteligencji.

αγάπη 01.05.2011 19:15

skoro kwiczysz ze wygrana w konkursie to jedno a zachowanie na forum to drugie, to na ch**a (przepraszam bjork, ale inaczej się do niego nie da chyba dotrzeć) poruszasz temat jej zachowania. Głosowanie było jak najbardziej fair, a znuzona miała jeden z lepszych listów. Gratuluję wam wszystkim bo ja nie wiem czy napisałbym list który wart jest tu pokazania :)

Aperlaxive 01.05.2011 19:23

Gratuluję wygranej. Ja głosowałam na kogoś innego

Gargamel 01.05.2011 19:39

Gratuluję wygranej, choć przyznam szczerze, że głosowałem na ździebko inną osobę;)

Liv 01.05.2011 20:32

Cytat:

Napisał Jakub
Wyłazenie z tekstami typu "potnij się" albo pokazywanie fucków w moim profilu jest na prawdę niskim poziomie intelektualnym.

Zawsze możesz podkablować "uprawnionym", jeśli wiadomości zostawiane na Twoim profilu Cię obrażają. To podlega tak samo karze jak łamanie regulaminu na forum.
Cytat:

Wygrana w konkursie to jedno a zachowanie na forum to drugie.
A w konkursie ocenia się jednak konkretną umiejętność, a nie, jaka ta osoba jest :)
(gdybym miała oceniać po znajomości to chyba musiałabym dzielić jeden głos na milion kawałków, żeby każdemu coś się dostało ;))
Jak to już w życiu (stety czy nie) bywa, nie każdy dla każdego zawsze będzie miły i nie ma co rozpaczać, tylko olać taką osobę :)

Gratuluję Tenzi! Nie głosowałam, bo nawet wszystkiego nie chciało mi się czytać, ale zerkałam na listy i szczerze powiedziawszy na nią też bym oddała głos.
Jej list był niebanalny, imo najbardziej oryginalny i fajnie napisany :)

hellraiser 01.05.2011 20:42

Ja pragnę pogratulować wszystkim uczestnikom konkursu. Napisaliście bardzo ładne listy (no przynajmniej niektórzy, którzy wiedzieli, co to jest w ogóle list). Szczególnie gratuluję znużonej wygranej, chociaż ja oddałem głos na inną osobę, której także pragnę złożyć serdeczne gratulacje, bo ten list też miał dużo głosów :) Jeszcze raz gratki.

Chryzantem Złocisty 01.05.2011 20:53

ja głosowałam na znużoną,jej "buciki" skradły moje serce :D
i odczepcie się od niej,jest sobą,i nie liże każdemu dupy.

neville 01.05.2011 20:59

Gratulejszyn Karolina !

Gratuluję również innym uczestnikom !

Czekam na inne konkursy. W końcu zaczął się już maj :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:55.