![]() |
List do Julii - ogłoszenie wyników
Mam zaszczyt ogłosić, że konkurs wygrała... Z N U Ż O N A Dziękuję Wam wszystkim za udział w zabawie i podziwiam za twórcze podejście, choć jak widać konkurencja była duża. I przy okazji przepraszam za zamieszanie, ale miałam trudności z dostępem do netu. Jeszcze raz serdecznie dzięki i pozdrawiam :) |
Odp: List do Julii - ogłoszenie wyników
Wygrała osoba która jest kontrowersyjna niemiła i nie budzi we mnie żadnej sympatii.
Wyłazenie z tekstami typu "potnij się" albo pokazywanie fucków w moim profilu jest na prawdę niskim poziomie intelektualnym. Wygrana w konkursie to jedno a zachowanie na forum to drugie. Ale i tak gratuluje. @Kacpersky,głosowalem na kogoś innego. |
Chciałbym Ci przypomnieć Jakubie, że na nią głosowałeś.
A tak w ogóle to gratuluje znużonej. Napisała super list, wprawdzie nie na nią głosowałem, ale jej list i tak był super. Ciekawe jaką nagrodę wybierze... Pewnie rangę :) Jeszcze raz gratuluję znużonej wygranej, a Jakubowi inteligencji. |
skoro kwiczysz ze wygrana w konkursie to jedno a zachowanie na forum to drugie, to na ch**a (przepraszam bjork, ale inaczej się do niego nie da chyba dotrzeć) poruszasz temat jej zachowania. Głosowanie było jak najbardziej fair, a znuzona miała jeden z lepszych listów. Gratuluję wam wszystkim bo ja nie wiem czy napisałbym list który wart jest tu pokazania :)
|
Gratuluję wygranej. Ja głosowałam na kogoś innego
|
Gratuluję wygranej, choć przyznam szczerze, że głosowałem na ździebko inną osobę;)
|
Cytat:
Cytat:
(gdybym miała oceniać po znajomości to chyba musiałabym dzielić jeden głos na milion kawałków, żeby każdemu coś się dostało ;)) Jak to już w życiu (stety czy nie) bywa, nie każdy dla każdego zawsze będzie miły i nie ma co rozpaczać, tylko olać taką osobę :) Gratuluję Tenzi! Nie głosowałam, bo nawet wszystkiego nie chciało mi się czytać, ale zerkałam na listy i szczerze powiedziawszy na nią też bym oddała głos. Jej list był niebanalny, imo najbardziej oryginalny i fajnie napisany :) |
Ja pragnę pogratulować wszystkim uczestnikom konkursu. Napisaliście bardzo ładne listy (no przynajmniej niektórzy, którzy wiedzieli, co to jest w ogóle list). Szczególnie gratuluję znużonej wygranej, chociaż ja oddałem głos na inną osobę, której także pragnę złożyć serdeczne gratulacje, bo ten list też miał dużo głosów :) Jeszcze raz gratki.
|
ja głosowałam na znużoną,jej "buciki" skradły moje serce :D
i odczepcie się od niej,jest sobą,i nie liże każdemu dupy. |
Gratulejszyn Karolina !
Gratuluję również innym uczestnikom ! Czekam na inne konkursy. W końcu zaczął się już maj :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:55. |