![]() |
Odp: Parterowy dom wypoczynkowy.
świetny! nic dodać, nic ująć. może inni mają inne zdanie, ale ten dom mi się baaardzo podoba. (; 10/10 .
pozd. |
Naprawdę bardzo ładny
Nie mam zastrzeżeń. Dasz do downloadu? :3 |
Powiem szczerze że ten dom mi się bardzo podoba... Genialny pomysł ze zrobieniem sypialnio-salonu.. Po prostu jest świetny... (10/10) - mam tylko jedne nurtujące mnie pytanie: Czy na tej trampolinie sim-owie mogą skakać? Jeżeli tak,: To czy ona jest z dodatku "Impreza w plenerze"??
|
Uroczy domek, naprawdę bardzo mi się podoba ;)
|
Tworzysz naprawdę świetne domy, pozazdrościć ^_^ Ten jest piękny. Wszystko w nim dopasowane do siebie i poukładane. Podoba mi się drewniany sufit ;)
|
hyhy, no tej
jedynie w łazience te czarne kafelki z brązowymi nie grają, ale pozatym na serio fajny :) |
Dzięki za oceny ;) Fajnie, że się podoba. Pozdrawiam
Cytat:
Cytat:
|
Podoba mi się. Duzy plus za brak dodatków z neta i garaż, bo w wielu projektach na tym forum drażniło mnie to, że był tylko podjazd a taki garaż urealnia dom. Fajna ta kuchnia bardzo widna i ciepła, ale łazienka przez tą podłoge nie jest zachwycająca. Co do reszty nie mam sie do czego przyczepić. TEgo domku nie da sie ocenić surowo a ja dopóki nie wstawie żadnego projektu nie moge przyczepiać sie do małych detali (ten
mały detal to tylko łazienka). 10/10 ;) |
Garaż obcykany chyba z każdej możliwej strony :D kolory podłogi i ścian w łazience niezbyt do siebie pasują. W salonie białe meble nie wyglądają według mnie za ciekawie. Ale to może dlatego, że ja ogólnie białego nie lubię i unikam jak mogę, bo to dla mnie nudny kolor :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:55. |