![]() |
"Zwierzaki"-Czat z Benem Bell 08.06.11
Dzisiaj o 19.30 odbył się Czat z producentem dodatku Benem Bell,a o to skrót
-w dodatku dojdzie nowa okolica -zwierzęta będą mogły budować związki,będą mogły się zakochiwać,a także mieć potomstwo -będą dwie grupy wiekowe dla zwierzaków -w wersji na konsole będą mogły wybrać zawód -małe zwierzęta .jak ptaki lub węże,będzie można trzymać tak,jak rybki -będą osobne rasy(ponad sto dla psów i kotów) jako Pudel i Chihuahua -w wersji Nintendo 3DS będą ciekawe i szalone akcesoria dla zwierzaków -dla koni będą rożne siodła,którym będzie można zmieniać wzór -będą rożne obroże dla psów i kotów źródło http://www.simtimes.de/2011/diesims3...sch-chat-8398/ |
Odp: "Zwierzaki"-Czat z Benem Bell 08.06.11
Ooo, będą węże, super :) Ciekawe czy simy będą mogły owijać sobie gadem szyję ^^ bo jako obiekty tylko do oglądania i karmienia to byłoby przegiecie i pójście maksymalnie na łatwiznę...
|
świetnie już nie mogę się doczekać.
|
no, no :) jestem mile zaskoczona!
|
o, ciekawie. nie mogę się już doczekać, szczegolnie tych ras psow i kotów. :D
|
Dzięki ilona, zapomniałam zupełnie o tym wywiadzie, więc miło, że mogę się dowiedzieć o czym była w nim mowa.
|
No, no. Teraz wystarczy tylko czekać. Czekałam na "Zwierzaki" od premiery podstawy xd Intrygują mnie węże, ciekawe na jakiej zasadzie będą funkcjonować? Oby nie, że tylko możemy je karmić, oglądać i głaskać. To by było bez sensu. Fajnie gdyby można je było brać do parku czy coś. Eh.. nie mogę się doeczkać!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:28. |