![]() |
The Sims 3 "Zwierzaki" wersja kolekcjonerska
Jak wiadomo od czasu do czasu oprócz normalnej wersji gry można również nabyć wersje kolekcjonerska i tak będzie również w przypadku "Zwierzaków".Oprócz ładnego opakowania będzie kilka rzeczy,które nie będą dostępne w normalnej wersji gry i tak min. w wersji kolekcjonerskiej będzie kasa,która umożliwi otwarcie własnego sklepu zoologicznego,co więcej tylko w tej wersji gry będzie możliwość wybrania odpowiedniej do tego parceli.Jeżeli ktoś nabędzie normalna wersje i pobierze z neta taki sklep,to po umieszczeniu w okolicy będzie miał renomę-zakaz odwiedzania.Cena wersji kolekcjonerskiej będzie taka sama,jak normalnej wersji gry,ale nie będzie dostępna do pobrania w sklepie Origin.
źródło http://www.simtimes.de/2011/diesims3...-edition-8523/ |
Odp: The Sims 3 "Zwierzaki" wersja kolekcjonerska
Omg, ale EA bzdury wymyśla, możliwość otwarcia własnego sklepu, a tym bardziej ze zwierzakami powinna być dostępna od dawna ;/
|
Jak to - cena kolekcjonerskiej taka sama, jak zwykłej? Czytam po polsku, czytam po niemiecku, a powodu jak nie rozumiałam, tak nie rozumiem :P
Kupię kolekcjonerską nawet, jeśli będzie droższa. |
Cytat:
|
Ale wydziwiają. Skoro cena będzie taka sama, to po co tak bardzo zachęcają do wersji kolekcjonerskiej?
|
Może myślą, że ktoś sobie kupi zwykły dodatek i edycję limitowaną? Idioci :).
|
@up czyli że jak? że the sims 3 zwierzaki i the sims 3 zwierzaki wersja kolekcjonerska? Nie, to bez sensu.
Może chcą zwiększyć sprzedaż, taka promocja? I wtedy może więcej osób by kupiło oryginalną grę... |
bez sensu O.o
|
Przecież wiem, że bez sensu...
Tak o napisałem o.O |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:50. |