![]() |
Odp: Dom Violet.
Dom totalnie nie w moim stylu, ale muszę przyznać, że super. Szczególnie z zewnątrz. Wygląda jak z jakiegoś romantycznego filmu :P Wnętrza, jak już wspomniałam nie są "jak dla mnie", ale widać, że się starałaś i że ogólnie wszystko do siebie pasuje i wygląda jak należy, jedynie łazienka mi się nie podoba. Myślę, że zasłużyłaś na 9/10 :D
|
W niektórych pomieszczeniach jest zbyt pusto. Faktycznie wszystko wymieszane. Ale ogólnie fajny dom 8/10 :)
|
Ta Violet to ma fajnie ^^
Zazdroszczę :D Rzeczywiście w niektórych pomieszczeniach jest trochę pusto, ale to nic :) Najbardziej spodobał mi się ten kącik przy kominku ;) Sypialnia, a zwłaszcza łóżko, są super. |
Brakuje tu takich domków- multum dodatków ,szczegółowości. Co prawda nie ma tu jednego widącego stylu, ale dom ma swój urok.Wnętrza są lekkie choć przepełnione drobiazgami. Dużo pracy włożyłaś w ten dom i to trzeba nagrodzić:). 10/10
|
B)
Ten domek żadnych minusów nie ma, jest po prostu przecudowny. Te roślinki są urocze <3 10/10 |
Z zewnątrz "kolor" ścian mi nie pasuje. Poza tym jest świetny ;)
byłoby 9, ale za gwoździarkę jest 10/10 :D Je chyba też tam czasem przebywam, prawda? :P w sensie, ja z gry ;P |
@up: przebywasz i to dosyć często :D
dycha za gwoździarkę? dzięki :D Libby ją tam zostawiła (tzn. jej sim :D) dziękuję wszystkim za komentarze, szczerze mówiąc, myślałam, że będzie gorzej, ale ulżyło mi kiedy się okazało, że domek się przyjął :) |
W środku mniej mi się podoba. Pomieszczenia sa za duze jak na ilosc mebli, które w nich wstawiłaś. Najlepszym przykładem jest łazienka.
No, ale z zewnątrz jest bajeczny! |
Dom jest bardzo ciekawie zbudowany, ale jak dla mnie źle wygląda ogród od strony ulicy - zrobiony "od linijki" nie wygląda zbyt realistycznie, zwłaszcza na pustkowiu. Za to z drugiej strony jest idealny kontrast. Minus za różową Alfę - najlepszy kolor dla takiego pięknego auta to czerwony. Poza tym wszystko wyszło świetnie, moja ocena to 9/10.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:13. |