![]() |
The Sims 3 Pokolenia - Historia z życia rodziny producenta
Internetowy portal Eurogamer opublikował świetny materiał video pokazujący czym tak naprawdę jest dodatek "Pokolenia". Zobaczcie jak zmieniali się członkowie rodziny producenta gry - Ryana Vaughna. źródło http://www.simy.pl/index.php |
Odp: The Sims 3 Pokolenia - Historia z życia rodziny producenta
No, bardzo mnie ten filmik zachęcił do grania, bo dodatek już mam :) Wcześniej liczyły się dla mnie jedynie nowe ciuszki, wózki i inne pierdółka, a teraz dostrzegłam, że EP jest naprawdę fantastyczny i opłaca się trochę dłużej pograć, aby odkryć wszystkie jego możliwości :rolleyes:
|
Naprawdę dobry jest ten filmik... Nie wiedziałam, że można prosić przyszłego teścia o rękę jego córki :))
Super |
Świetny jest ten filmik. Babcia najlepsza, a bliźniaki przypominają mi braci Scavo z Gotowych na wszystko :)
|
Hłe Hłe xDD Kocham ten filmik.
najlepsza Babuńcia :D Reggie fajna "kujonka" :D |
Bardzo fajną ma rodzinkę. Ciekawe czy naprawdę nią gra czy filmik został zrobiony tylko dla reklamy.
|
Mi się wydaje, że tylko dla reklamy, bo na początku filmiku nie ma ikonki babci, a później na przemian się pojawia i znika.
|
Jest tak dlatego bo to są urywki z filmiku na zmianę.
|
Ale pokazują to od samego początku życia familii, a babcia nie powinna pojawiać się w połowie, tylko na samym początku, prawda?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:30. |