![]() |
Odp: Koszmar architekta
Bardzo ładne mieszkanie, dużo mebli maxisowyych lub ze store więc to jest na +
Pokoje przestrzenne, eleganckie ogółem bardzo ładne ;) W sypialni wyczuwa się wakacyjny klimat te rozwiane firanki ;) Pokój dziecka oryginalny tylko trochę za dużo wzorów napaćkanych ale ogólnie ok ;) Zauważyłem, że apartament jest bardzo duży więc przyjemnie by się w nim grało A więc ocenie ten apartament na 9,5/10 -0,5 Przez ten pokój dla dziecka on był bardzo śmiało urządzony ale nie urzekł mnie |
Einarr dziękuję za komentarz :)
Z tym pokojem dziecinnym masz rację, mi też wydaje się przesadzony, może następnym razem, na innej parceli lepiej mi wyjdzie. Ktoś jeszcze oceni? |
Wow! Świetny. Taki realny i bardzo dobrze urządzony apartament. Nie mam się nawet do czego przyczepić! A oglądanie zdjęć, gdzie widać każdy szczegół tekstur to sama przyjemność- zazdroszczę grafiki :)
10/10 |
Cały projekt jest bardzo dobrze zgrany. Wyjątkowo ładne jest usytuowanie parceli. W tym morskim krajobrazie, bardzo ładnie prezentuje się ten mały apartamentowiec.
Nowocześnie i elegancko urządzone wnętrze lokalu to idealny pomysł. Najbardziej tutaj podoba mi się kuchnia i sypialnia. Wszędzie harmonijnie dobrane kolory i wzory tkanin. Wnętrza wydają się takie przytulne i bezpieczne i choć jest tu nowocześnie, to panuje atmosfera domu. ;) |
rath, aniołek - dziękuję bardzo :)
|
Jak zwykle świetnie!
Nie będę się rozpisywał jak poprzednicy bo nie umiem. Po prostu jeśli mi się podoba to tylko to piszę :D 10/10 |
Świetny bardzo mi się podoba.
Najbardziej podoba mi się pokój dziecięcy... A mam małe pytanko jak zbudować w the sims 3 po zmroku apartament ? Ale chodzi mi o coś takiego że mogą tam wprowadzać się inni simowie... |
Dom Jest Piękny. Podoba mi się prawie cały, widać że nie używałaś rzeczy z internetu... Wielki + dla ciebie... Jedynie co mi nie pasuje, to są dywany, a inaczej mówiąc ich nadmiar... W sypialni mi nie pasuje, w salonie jest OK. lecz w pokoju dziecięcym też odrobinę za dużo...
Ogółem dom jest piękny.. 9,9/10 |
Trykuu. , Kysiula, Lubie - dziękuję :)
@Kysiula Apartament zaczynasz budować normalnie jak dom, gdy masz już wszystko zrobione rozmieszczasz kule. Kule znajdziesz w trybie kupowania pod znakiem zapytania po wpisaniu kodu testingcheatsenabled true a później buydebug. Potrzebny będzie też mod na odblokowanie skrzynki pocztowej i zsypu z Po Zmroku. Można go znaleźć na na modthesims.info Po zainstalowaniu moda skrzynka i zsyp są tam gdzie kule. Skrzynka z apartamentowca jest niezbędna aby parcela działała jak mieszkanie. Oprócz tego w trybie budowy/kupowania wciskając klawisze Ctrl i Shift klikasz lewym przyciskiem myszy na drzwi, do ukrytych mieszkań w których mają żyć sąsiedzi. Wybierasz "stwórz drzwi dla BN" a potem "Odblokuj". Aby dokonywać przeróbek w apartamencie potrzebne będą kody: testingcheatsenabled true restrictbuildbuyinbuildings false |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:58. |