![]() |
Odp: Dom dla Nao
Och i ach :) Jak dla mnie bomba, prosta bryła, bez przesady, ładnie stonowana kolorystyka i ogródek :)
10/10 |
Ciekawie wyszła Ci kuchnia, bardzo mi się podoba. Łazienka na ostatnim zdjęciu też super. Zastanawia mnie co jest miedzy tymi scianami z kamienia w salonie;>
W sypialni trochę pusto ale cóż. Ogródek i oczko wodne to duzy plus. 10/10 Pzdr:) |
Zachodzę o głowę po co samotnie mieszkającym Simom piętrowy dom...
Dach na planie kwadratu wygląda tragicznie. Przydałby się innym kształt (już nie mówiąc o tym, że skoro wnętrza są bardziej w stylu modern, to to samo powinno się zrobić z bryłą) i kąt nachylenia. Te okna w "wejściowej" części budynku też mi tam nie pasują. Fajny ogródek ;) Potem w domu jest całkiem przyjemnie, ale momentami wieje pustką. Kuchnia jest za ciemna. Zestawienie normalna farba+panele w łazience to nie na mój gust. Poza tym, pomieszczenia za duże i za mało zdjęć. 6,5/10 @down: mieszkam w piętrowym domu z rodzicami, całe piętro jest do mojej dyspozycji. Uwierz - to nie jest wcale takie fajne ;) O taki dom (i ogród!) trzeba jeszcze dbać... |
Cytat:
Cytat:
|
Świetny domek, w stylu japońskim ale w modernie. Momentami trochę za ciemny, w tym pomieszczeniu z kanapą i głośnikami trochę za pusto ale generalnie bardzo na plus. Śliczny ogródek :D
|
Wnętrza utrzymane są w jednym stylu i to jest największy plus tego domu. Kolorystyka wnętrz dosyć dobrze harmonizuje z nowoczesnymi aranżacjami, aczkolwiek w kuchni przydałoby się jakieś kolorystyczne przełamanie tej przytłaczającej czerni. Ponadto w sypialni, panuje rażący minimalizm, a jednak to pomieszczenie powinno być najbardziej przytulne nawet, jeśli to miał być modern.
Co do bryły... Jest ona za duża w stosunku do działki, na której się znajduje. Stylem bardziej przypomina klasyczny dom niż modern. 8/10 :) |
BRYŁA: Bardzo mi się podoba
OGRÓD: Też mi się bardzo podoba :) SALON: Jest za mały i mi się nie podoba kolor ściany i jakiś dziwny jest SYPIALNIA: Nie podoba mi się łóżko jest za ciemne na tak jasny pokój KUCHNIA: Ładna ale trochę za ciemno jest w niej ŁAZIENKA: jest bardzo ładna fajnie zrobiona podoba mi się strasznie :P |
Popełniłaś w tym domu jedno wielkie przestępstwo - dach. O ile ten czterospadowy na głównej części domu jest ok to ten nad wejściem jest okropny. Dałbym tam jednospadowy dach o kącie nachylenia 15. Wnętrza są nawet fajne, ale basen jest zbyt luksusowy jak na taki dom. No i brak zasłon mi się nie podoba. Ogółem - 7/10.
|
Super ogródek, fajna bryła ; )
Jakoś salon nie podszedł mi, za pusto coś w nim jest w sypialni tak samo. : ( Może kilka roślin, parę pierdółek w postaci książek pojedynczych bądź zdjęć na ścianie zmieniło by cale wrażenie. Najlepsza jest jednak łazienka : ) 8 / 10 pkt. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:22. |