![]() |
Odp: Błękitna Laguna
Bryła bardzo ładna ogród też jast bardzo ciekawy rośnie w nim dużo palm co mi się bardzo podoba, basen jest bardzo ładnie wkomponowany i na pierwszy rzut oka go nie widać ;)
Wnętrza są prawie takie same jak w twojej pracy konkursowej więc nie będę oceniał każdego powiem tylko że w pomieszczeniach jest wiele mebli które nadają wnętrzu efekt takiej jakby tajemniczości ;) Jedyne do czego mogę się przyczepić to kuchnia i przez nią nie będzie 10/10 tylko 9/10 Meble kuchenne wyglądają jakby zostały wyciągnięte z wraku Titanica lub innego statku, myślę, że lepiej prezentowały by się białe szafki ;) A więc tak jak powiedziałem dom oceniam na 9/10 |
W mojej ocenie - genialnie!
Na zewnątrz fajnie wygląda ten mostek oraz basen, a wewnątrz to już mistrzostwo świata, patterny, meble, ozdoby, wszystko tworzy wspaniały klimat, chciałabym tam spędzić wakacje :) |
Dom super. Czuć ten klimacik śródziemnomorski. Genialna ta "plaża" i ten mostek. Nie podobają mi się tylko meble w kuchni i w salonie nie podoba mi się to, że jest tam wszystkiego dużo. Można się poczuć trochę przytłoczonym. Elewacja domku jest świetna. Ocena 9/10. ; )
__________ Pozdrawiam. |
dzięki za tak pozytywne opinie :D,domek jest już na moim blogu,wiec chętni mogą go sobie pobrać,co do patternow...to jest ich tylko kilka,reszta,to gotowe ściany i podłogi-w tym elewacja tez-skonwertowane z dwójki ;),nie można zmieniać im kolorów,a nie dodałam,ze domek jest zbudowany w Zatoce Skorupiaków...ten klimat tam mi pasował
|
Domek mi się podoba... bryła fajna... Ogródek jest całkiem ciekawy.. wnętrze domku jest extra... może trochę za niebiesko... ale w końcu to "Błękitna Laguna"... ;) więc się nie przyczepiam,.. ^^
Daje 9.8 -(zawsze są elementy które nie pasują...^^) |
Świetny domek, wszystko zaplanowane i nie ma dużo pustego miejsca, jest wszystko ładnie zagospodarowane. Śliczny, naprawdę śliczny
|
Z zewnątrz bardzo mi się podoba. Uważam, że połączenie bieli i niebieskiego jest jednym z najlepszych.
W środku prym wiedzie oczywiście stylistyka morska, ale w niektórych miejscach użyłaś za dużo elementów związanych z morzem, np w salonie: obrazy, dywan, poduszki na kanapę. W kuchni okropne meble. Przydałaby im się renowacja, bo wyglądają jakby farba z nich odpadała ze starości :) Sypialnia prześwietna :) Z chęcią spędziłabym tam wakacje, a zatem projekt jak najbardziej udany :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:26. |