![]() |
Laboratorium
Tak jak w temacie - potrzebują wszystkiego, co wiąże się z laboratorium - począwszy od strojów dla simów, poprzez elementy wyposażenia takie jak stoły lub jakieś urządzenia, skończywszy na tapetach włącznie :) Jedyne co mam to stół chemika z Pokoleń, to jest niestety niewystarczające :D Z góry dzięki za fatygę :)
|
Odp: Laboratorium
|
O, dzięki! Ten zestaw szpitalny już mam, w sumie nawet nie pomyslałem, że można go podciągnąć pod laboratorium :D A laboratorium Frankensteina po zmianie kolorów na bardziej plastikowe też prezentuje się świetnie :D
edit: jeszcze mam jedno pytanie. Wiem, że w Karierze doszły stroje szalonego odkrywcy i jakieś tam lekarskie. Wiem też, że można je odblokować przechodząc swoimi simami przed tą karierę. Czy jest jednak jakiś sposób, żeby to ominąć, jakiś kod na odblokowanie tych ciuszków? |
unlockoutfits on - Odblokowuje stroje zawodowe w menu CAS (Create a Sim); Kod musi zostać wpisany przed skorzystaniem z opcji tworzenia/edycji Simów.
albo wybierz simowi karierę naukowca i za pomocą MC zmień poziom kariery na najwyższy, ciuchy powinny byc juz dostepne ;p |
jeszcze raz dzięki wielki =)
|
nie ma za co :d
jeszcze takie cuda znalazlam: ściany: Mad Scientist Patterns simy: Mad Scientist ubrania: Sam_Adult Mad Scientist |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:20. |