![]() |
Odp: Dom Konkursowy "Ale duszno"
jest rewelacyjny. strasznie mi się podoba. ciekawie dobrane kolory wnętrz, ogród jest super. wszystko do siebie pasuje oczywiście 10/10 :)
|
Mi też sie podoba, lecz uważam, że w salonie sofy mają za intensywny kolor i dywan nie pasuje do reszty, bardzo podoba mi się łazienka i sypialnia są bardzo oryginalne 9/10
I ogród mi się za bardzo nie podoba, jest w nim za dużo kolorów ;) |
Ten dom to po prostu rewelacja jest śliczny ten salon sypialnia...OMG
Jest boski daję 10/10 |
Ogród mnie powalił. Może to dlatego, że sama zupełnie nie potrafię tworzyć ogrodów.. W szczególności zachwyciła mnie ta hmm weranda (?) . We wnętrzu wszystko do siebie pasuje, a jednocześnie zaskakuje oryginalnością. Podziwiam, składam ukłony :D 10/10 .
|
Agápi, chyba nie mogłeś się zdecydować o jaki styl Ci chodzi, no bo jak to wygląda - na zewnątrz płot, a w środku modern z akcentami vintage...? :P Nie przemyślałeś dobrze tego projektu. W ogrodzie też kalejdoskop. Zebrałeś chyba wszystkie rośliny jakie mamy w TS3 i do tego we wszystkich możliwych kolorach. Dobrze zaaranżowany ogród, to nie przypadkowa zbieranina wszystkich roślin.
Na pierwszy rzut oka, projekt robi dobre wrażenie, bo jest kolorowo na zewnątrz i nowocześnie w środku, czyli tak jak każdy lubi. :P Widać, że jesteś utalentowany, ale nie do końca jeszcze wiesz, co chcesz przedstawić. 7,5/10 :) |
Ogród jest boski. Podobają mi się wszystkie pomieszczenia. :) 10/10
|
Świetny domek,, taki przytulny... Bardzo mi się podoba ---> 11/10 ;)
|
Ogród piękny, rozplanowanie roślin bardzo ciekawe. Wrażenie robi altana i basenik, fajnie by się przy nim posiedziało w upalny dzień :)
Wewnątrz do moich faworytów należą kuchnia i jadalnia. Podobają mi się meble, ozdoby i kolory. |
Z zewnątrz domek bardzo przyjazny dla oka.
Ogród bardzo dobrze zagospodarowany. Trochę za dużo tych kwiatów w ogrodzie. Pewnie wydają fortunę na ogrodnika :D W środku najbardziej podoba mi się kuchnia, bo jest bardzo fajnie dobrana kolorystycznie. W łazience trochę dywanik w zebrę gryzie się z koralowym wzorem na ścianie. W sypialni również nie pasuje mi bordo na ścianie do tej tapety w kwiaty. Poza tym domek naprawdę bardzo udany :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:30. |