![]() |
Make them up! - lipiec 2011 - głosowanie i ogłoszenie wyników
Wszystkie prace można obejrzeć jeszcze raz tutaj. Termin zamknięcia sondy został przesunięty na 30 lipca, godz. 22.00. Powodzenia :) |
Odp: Make them up! - lipiec 2011 - głosowanie
Zagłosowałem. Powodzenia wszystkim!
Ta jedyna osoba miala cudną pracę... |
Ciężko było, ale się w końcu zebrałam, poprzeglądałam prace i podjęłam decyzję. Według mnie najlepszą.
|
Wybór był ciężki, pomiędzy X a Y, lecz wybrałem, naturalniejszą pracę. :)
|
Jedna praca szczególnie spodobała mi się na początku, potem żadna już jej nie przebiła. Myślę, że oddałem głos na najładniejszą pracę. Życzę powodzenia wszystkim uczestnikom konkursu.
|
Dylemat. Dwie prace, które powaliły na kolana. Ale wybrałem, hmm... Ciekawszą :D
Powodzenia wszystkim uczestnikom ;) |
Długo się wahałem, aczkolwiek praca tej osoby urzekła przy prezentacji, a praca nad którą się zastanawiałem wcześniej odrzuciła mnie bladością twarzy (:
|
Ciezko było wybrać było dużo ślicznych prac oczywiscie moja najgorsza ale wkońcu wybrałam tego który ma najlepszą...
|
Jedyna fajna praca została zdyskwalifikowana, dlatego nie zagłosuję na żadną pozostałą, bo mnie się nie podobają.
|
zagłosowałam :D
wybór według mnie był prosty ;D . mam nadzieję na powtórzenie tego konkursu w przyszłości, niestety z powodów braku zainstalowanych simów ta edycja była bez mojego udziału ;D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:33. |