![]() |
Twoje ulubione miejsce w Simsach.
Zanim zostane obrzuczony pomidorami, jajkami i innymi fekaliami za to że temat już był opowiem wam krótką historyjke: Zajnspirowany tematem "cmentarz" stworzyłem temat "park". Jednak jeden/jedna z użytkowików/użytkowniczek zauważył/yła że nie potrzebnie zaśmiecam forum tym temat a moge założyć temat który odpowiadał by za wszystkie parcele publiczne w Simsach 3. Zgodziłem się z nią i wysłałem wiadomość do moderadora o zamknięcie go (tematu rzecz jasna)a ponieważ nie odrzymałem wiadomośći ani czynnej ani słownej postanowiłem napisać ten temat bez zamknięcia poprzedniego.
A więc jaką parcele publiczną najbardziej lubicie? |
Odp: Twoje ulubione mieje w Simsach
Klub Nocny, lubię też bibliotekę i park :) Park bo to najlepsze miejsce do zawierania znajomości.
Chmentarz ? WTF ? chyba cmentarz |
Ja lubię najbardziej klub Wodnik, park w Twinbrook, Czerwone Spotkanie i w ogóle wszystkie parcele w Twinbrook no i oczywiście cmentarz :D
|
Ja lubię wszystkie kluby z Bridgeport i bibliotekę oraz park w Sunset Valley
|
Bibliotekę. Tak, jak najbardziej. Jest tam tak spokojnie, przy czym można zdobyć nową miłość!
|
Ja najbardziej lubię parki. Dużo simów i całkiem dużo rzeczy do robienia. No i kolekcjonowania :)
|
Cytat:
|
@up: Wejdź w edycję posta (tego pierwszego) i tam chyba da się ten błąd zmienić. Jeśli się mylę, to przepraszam, ale dawno nie byłam na żadnym forum.
Ja lubię cmentarz i Przybytek Walusia w Bridgeport ;) Cmentarz uwielbiam za mroczną atmosferę w dzień jak i w nocy. Poza tym mało Simów tam przychodzi (chyba ostatnio tylko moje :) ) i jest takie małe... 'coś' z barem, fotelami i wieża stereofoniczną (oraz łazienką oczywiście ;) Ale to jest tylko w BP, chociażw SV też lubię okoliczny cmentarzyk. Przybytek Walusia lubię, ponieważ prawie zawsze jest tam sporo Simów i moi ''podopieczni'' dobrze się tam bawią. W dodatku do tej miejscówy nie trzeba się prześlizgiwać obok wykidajły. @down: Jak nie da się zmienić ankiety w trybie edycji posta, to ja już nie wiem ;P |
up@ chodziło mi o ankiete :P
|
No oczywiście że wybrałem klub nocny w Po Zmroku :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:15. |