![]() |
Odp: Nadmorski Dom Wypoczynkowy
Wszystko jest pięknie strasznie dom mi się podoba :)
10/10 |
Ogolnie ładnie wyszło ale ten dom, przypomina mi bardzo Twój poprzedni dom- patrząc na bryłę, wygląda jakbyś przerobił ten poprzedni.
|
Dzięki. Dom był budowany od początku, lecz w podobnym stylu. Może dlatego takie podobieństwo ;)
|
Mam podobne wrażenie jak rath. Również wydaje mi się, że ten projekt jest ulepszoną wersją poprzedniego zwłaszcza, że do wystroju wnętrz użyłeś tych samych zestawów mebli. Zmieniłeś tylko sypialnię, za którą ostatnio Cię skrytykowałam, ale za to tym razem wyszła Ci bardzo dobrze. Jest tu ładnie, miło i przytulnie. I chyba najbardziej na to pomieszczenie zwróciłam uwagę...
Pomijając wspomniane podobieństwo do poprzedniego projektu uważam, że świetnie sobie poradziłeś z zaprojektowaniem tego domu. Bryła, otoczenie/ogród, umeblowanie, kolory we wnętrzach - wszystko doskonale ze sobą współgra. ;) |
Projekt bardzo podobny do poprzedniego, ale i o wiele lepiej wykonany
Podoba mi sie ogród i otoczenie domu, jest tam gdzie odpoczac i to jest wazne wnetrza takze mi sie bardzo podobaja, tylko mam nadzeje, ze w nastepnym projekcie uzyjesz innych mebli :) jak dla mnie domek jest idealny pozdrawiam |
Niezbyt w moim stylu dom bo nie lubię takich nowoczesnych ale wszystko ładnie do siebie pasuje i nic bym tu nie zmieniał. Z zewnątrz jest ładnie, a w środku dużo lepiej :D
|
Dzięki za komenty i wytyczenie błędów. Następny dom będzie z innymi meblami i nie w nowoczesnym stylu ;) Pozdrawiam
|
Dom bardzo mi się podoba.Bardzo przypadły mi do gustu barwy salonu i kuchni, a także morska łazienka.
|
Mmmm, taki dom w grze to dla mnie marzenie. :) Bardzo mnie zauroczyl ogrod, jesli tak to mozna nazwac ; )
Piekny. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:48. |