TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Czy używasz obiektów z The Sims 3 Store ? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61444)

Levkoni 22.08.2011 21:59

Czy używasz obiektów z The Sims 3 Store ?

Witam, zakładam ten temat głównie dlatego, że tworzę od pewnego czasu nową okolicę do The Sims 3 (którą zamieszczę do pobrania dla zainteresowanych), która tematycznie będzie przypominać prowincjonalne miasteczko U.S.A., a co za tym idzie, chciałbym wiedzieć czy wielu z Was używa obiektów ze Store, internetowego sklepu The Sims 3 z nowym wyposażeniem i ciuchami dla simów. Nie pytam się, czy kupujecie to na Store czy ściągacie mniej legalnie... interesuje mnie po prostu czy posiadacie to, a to dlatego, że jest tam wiele przydatnych elementów, które zamieściłbym w nowym mieście, ale jeśli mało ludzi używa tych obiektów to nie ma sensu i wtedy będę musiał zadowolić się tymi które są zaimplementowane w grze. Z tego co wiem, to osoba która nie posiada danych elementów ze Store i ściągnęłaby taką okolicę to rzeczy te zostaną zastąpione innymi, tak gdzieś czytałem, ale nie wiem. Tak więc ostateczne pytanie: czy posiadasz w swojej grze elementy z The Sims 3 Store?

Aperlaxive 23.08.2011 06:58

Odp: Czy używasz obiektów z The Sims 3 Store ?

Ja głównie pobieram ciekawe urozmaicenia typu: Księga czarów, fotel do masażu, i dzwoneczki:) Mam też parę mebli i fryzur

Searle 23.08.2011 06:59

Tak, mam chyba wszystkie dodatki ze Store.

Spectrum 23.08.2011 07:27

Posiadam niektóre dodatki, ale nie wiele, może z 20 obiektów :)

carineesz 23.08.2011 08:40

Nie mam. Kiedyś pobierałam ze Store niektóre fryzury, czasem sukienki. Teraz nie używam Store.

hellraiser 23.08.2011 09:23

Posiadam chyba z 5/6 setów ze Store, używam ich często ;)

Levkoni 23.08.2011 10:45

To ja jeszcze dodam od siebie że pobieram głównie te "normalne" czyli takie, które nadają się do codziennego użytku, a nie jakieś zwariowane jak zestaw "przez lunetę", nie mam też tych wszystkich darmowych obiektów z okazji różnych rocznic i świąt bo mi się nie podobają :) Ciuchy i fryzury raczej większość mam bo są lepsze niż w samej grze.

miłośniczka zwierząt 23.08.2011 11:05

Ja mam parę rzeczy ze store i używam ich czasami.

Lubie 23.08.2011 13:24

Ja mam chyba tylko 2 fryzury ze store..
I tam paręnaście mebelków.

neville 23.08.2011 17:23

Używam rzeczy ze Store, są według mnie bardzo przydatne.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:48.