![]() |
Odp: Mini - Max
No, no, ale masz częstotliwość :P
Bryła jest niezła, ale dach za wysoki :( Ogródek może być tylko przy chodniku prowadzącym do głównych drzwi powinna być jakaś kora lub ziemia pod krzaczkami, tak jest w normalnym świecie :)Taras nad garażem tez jest fajny, ale mógłby być czym zadaszony, parasolem, itp. :) Poprawiłeś się, pomieszczenia są mniejsze (na reszcie!) Tylko co tu człowieku masz z budowaniem tych półscianek, w jednym projekcie - okey, ale w czterech to już nie zabardzo. W kuchni zamiast zwykłej tapety mogły być kafelki na ścianach, aby sciana nie zachlapała sie od tłuszczu itp :) W kąciku telewizyjnym przy kuchni nie pasuje mi ten stoliczek ( jest w innym stylu i kolorze) oraz ta roślina która zasłania cały telewizor, w oknach mogłyby znaleźć się zasłony, żaluzje, lub to i to :) Najlepiej wyszła ci sypialnia, bardzo przyjemne kolory i meble :) Na ostanim zdjęciu razi mnie ta symetryka ustawionych doniczek i reflektory, to nie miejsce publiczne, mogłeś sobie odpuścić takie coś :) Domek zdecydowanie lepszy ocenię 5/10 :) Cieszę się, że dążysz do tego, aby poprawić się w tej dziedzinie, na następny raz dodaj dom w innym stylu i z innymi meblami, jeśli potrzebujesz jakiś stron z meblami możesz do mnie napisać w profilu :) pzdr. Einarr |
Chciałem dać mniejszy dach, ale wtedy wystają spod niego ściany :)
|
Ale i tak nie powinien być tak wysoki
@down To już nie mój problem, komentuje bryłę pod względem wizualnym a nie technicznym! Ktoś skomentuje, cierpliwości xD |
Coraz lepiej wychodzą Ci te domku. z każdym nowym projektem jest lepiej. Bierzesz do siebie nasze rady i niedługo dojdziesz do perfekcji. Ale dalej trudno jest tobie przetłumaczyć, że:
- za dużo półścianek, daruj je sobie wreszcie, - w każdym oknie (oprócz tych supernowoczesnych) powinny być zasłony, firanki lub żaluzje. Do tego: znowu obraz z NY w łazience (a potem pojawia się też w przedpokoju). W kuchni lodówka i szafka wisząca zasłaniają okna! Schody powinny być ogrodzone barierką. Projekt bardzo fajny, ale jeszcze trzeba nad nim popracować. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:55. |