![]() |
models of octavessens
Moja pierwsza simka z trojki, ktora pokazuje na forum. Jestem zadowolony ;> to remake.
Chanel <3 [IMG]http://i56.************/2cpqe1k.jpg[/IMG] |
Odp: models of octavessens
Za długi nos, za bardzo gęste brwi, fryzura nie pasuje.
Ma za to bardzo ładne usta. Co do oczu, to tutaj się zastanawiam... niby mi się nie podobają, ale jednak wydaje mi się, ze dodają jej charakteru. To tyle ode mnie :) |
Niestety nie jest to najpiękniejsza simka. Ma bardzo dziwną twarz, bardzo pociągłą. Starałeś się żeby wyszła po prostu idealnie, przez co efekt był odwrotny. Zdjęcie jest jakieś dziwne, ciemne i zbyt wygładzone. Proponuje poćwiczyć i czekam na następną pracę :)
|
Ze zdjeciem nic nie zrobilem, ale ok ;d
taka mam grafike w simsach chyba ujowa ;d Oczy chcialem by takie miala bo to inspiracja A.Lima <3 |
Mnie się ona skojarzyła z naćpaną Amy Winehouse. Nie podoba mi się.
|
taka za smutna jest :( i nie podoba mi się jej szczęka
Ma też za duże usta i za długi nos. Lecz gdyby nie te przymrużone oczy to simka wyglądała by lepiej :) |
Mnie się bardzo podoba! Lubię jak simki nie są identyczne, perfekcyjne oczy, zwykłe perfekcyjne usta i wszyskto podobne. Ona się wyróżnia, przypomina Hinduskę i ogólnie chciałabym posiadać ją w mojej grze! 10/10
|
Gdyby miala inny cien do oczu i nie taki dlugi nos, toby byla idealna <3
Ah, i fryzura inna by sie jej przydala ; D |
@up wlasnie nie mam innych :< !!! XD ale dziekuje.
Searle - hahahh :P EDIT: zmienilem wlosy http://img690.imageshack.us/img690/7...enshot12lv.jpg ImageShack.us |
iiii, zmien jej brwi to bedzie IDEALNIE <3
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:14. |