![]() |
Odp: Another House by Einarr
Swietny dom, chyba zostaniesz moim projektantem bo moje domy przewaznie sa duze i maja zbyt wiele miejsca :P a skad wziales kota skoro jest jeszcze "w drodze"? :P a no i skad masz takie meble w TS3? ja tez chce :P
|
Genialny :> chcialbym taki miec w grze, ale mysle ze od tych dodatkow gra by mi sie rozwalila na sto czesci :P 10/10
|
Ale mi miło, :) Aż polepszył mi się nastrój, szkoda, że już go nie dokończę :(
dzięki za miłe komentarze A kot to ozdoba |
Świetny dom... Tylko szkoda że nie ukończony, ale mówi się trudno... (miejmy żałobę że tak cudowny projekt, nie może być ukończony... xd
|
Bardzo ładna bryła, w ogóle zauważyłem ze bryła zawsze wychodzi ci najlepiej.
Nie podoba mi się to że są 2 różne krzesła przy barze oraz kolorystyka sypialni. Ogród jest niczego sobie, ogólny efekt na + |
dzięki, co do dwóch stolików barowych to po części był taki eksperyment, podejrzewałem, że może nie przypodobać się większości :)
|
naprawde swietny domek:-) projektujesz super domy no i oczywiscie pomieszczenia wewnatrz domku sa wspaniale dopasowane. widac, ze sie napracowales:d oczywiscie 10/10
|
Bryła ciekawa. Ładnie dobrane kolory.
Wnętrza też bardzo fajnie urządzone. Dobrze podobierałeś dodatki do siebie. Wszystko tworzy bardzo przyjemną dla oka całość. Bardzo udany projekt. Gratuluję! :) |
dziękuję za komentarze, czy ktoś jeszcze zachce skomentować? :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:18. |