![]() |
Problem z włączeniem gry. Pokazuje się błąd.
Mam wszystkie dodatki do Ts3 + jedne akcesoria. Ostatnia gra to pokolenia. Wszystko mam orginalne nic nie mam ściąganego z internetu. I nagle zachciało mi się ściągnąć ze strony pl.thesims3.com wersję demonstracyjną gry the sims 3 zwierzaki! I gra demonstracyjna mi działa a reszta nie !! Nie wiem co robić. Jak wchodzę w menu startu gry to pokazuje mi się komunikat : "Nastąpił błąd podczas uruchamiania gry. Zobacz szczegóły w dzienniku." A w tym dzienniku nie ma żadnych szczegółów. Odinstalowałam już wszystko i zainstalowałam od nowa i dalej to samo. Może ktoś miał podobny problem??? Albo wie co mogę zrobić żeby się naprawiło.?? Proszę o pomoc. :(
|
Odp: Problem z włączeniem gry. Pokazuje się błąd.
Ja na czas instalacji dema przeniosłam folder z modami i DCCasche z Moich dokumentów. Demo zainstalowałam. Po tym foldery powrzucałam na ich stare miejsca i gra mi działa.
|
Cytat:
|
A w ogóle masz jakieś mody? Jeśli tak, to powinny być w folderze Mods, który utworzyłaś w folderze z grą.
Z Moich dokumentów - Electronic Arts przenieś DCCache i ewentualnie jeszcze Save'y |
Cytat:
Jedynym znanym mi sposobem jest pousuwanie niektórych plików w rejestrze, i mi to akurat pomogło :) Najpierw odinstaluj to głupie demo i pożegnaj się z nim na zawsze. 1.Więc po pierwsze: przenieś foldery saves, installed worlds i savedsims w bezpieczne.miejsce 2. Usuń pliki buildmode_test_venkat_sims.package w WorldCaches. One są 2 takie same i po proste wywal je do kosza. 3. usuń missingdeps.idx z DDCache Z powrotem wrzucić wcześniej przeniesione folderu do głównego folderu. I to by bylo na tyle :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:21. |