![]() |
Czy ktoś wie czy można normalnie pogadać z Monroe lub Aguilerą?
|
Peter jest jeszcze Avril Lavigne (i to jest SUPER), ale nie nie można :( :( :( :(
|
Poszukaj na tej stronie... ;)
Ależ to tajemniczo zabrzmiało, nie? :ph34r: :P |
Galazek wyśle ci prywatnego PM... ^_^
Ach jakie to tajemnicze... :P |
Ja takie coś ściągnęłam i się biłam z Kryśką :lol:
|
Co? Z jaką KRYŚKĄ?
Sosiku o co chodzi? Ściągnęłaś sobie KRYŚKĘ? $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $ ODPOWIEDZ |
nie będę komentować twoich postów Magi bo szkoda słów.. <_<
z tego co wiem to raczej się nie da... Monroe jest gwiazdą a gwiazdy nie rozmawiają ze zwykłymi simami :lol: ;) może ci za to nagrody wręczyć a to się chyba bardziej przydaje :D jeśli się uprzeć to jest jeszcze jedna mozliwość - można poszukac sobie takiego skina w necie i wtedy pogadać z nią... :lol: |
Cytat:
a z tego co ja słyszłam to niby jak jest sie sławnym to można sie przytulać do tych gwiazd....ale to pewnie brednie bo mnie przytulać nie chcą... :P hm...a może tylko mnie ? :huh: :D |
Cytat:
Swoją drogą, to nawet realistyczne rozwiązanie - wiadomo, jak niektórym gwiazdom sodówka do głowy uderza... :D :lol: Dlatego jeszcze raz odsyłam na stronę, do której linka podalem w poprzednim swoim poście w tym temacie - jesli chcecie sobie np. pogadać ze swoim idolem, to nie macie innego wyjścia :P ;) |
Cytat:
|