![]() |
FTS Newsletter 10 [12]-komentarze
Tutaj możecie się wypowiadać :)
|
Odp: FTS Newsletter 10 [12]-komentarze
Owaaa, jaki fajny numer ^^
Przeczytałam wszyyyyściusieńko, no i zaje...ekchm, pomysł z tymi konkursami! <3 Brak mi tylko jednej różnicy na zdjęciu... Kieruję się słowami z Króla Lwa "patrz poza to co widać" ale jakoś mi chyba nie idzie ^^; Aaa, spodobał mi się ten horoskop. Czytałam taki już wcześniej, ale był nudny jak flaki z olejem. No i ten przynajmniej do mnie pasuje, łahaha xD |
A gdzie Chryzia? ;(
|
Bardzo fajna gazetka przeczytałam i część forumową i część rozrywkową.
|
najnudniejszy numer, jaki czytałem...
to chyba przez brak Chryzi |
heh, dzięki za wymienienie mojego projektu, bardzo mi miło ;D
Numer bardzo mi się podobał, szczególnie dział M jak Mieszkanie, dowiedziałem się dużo o kolorach oraz jak je łączyć Już czekam na świąteczny numer |
jezus, tak narzekacie, że Chryzi nie ma, niedoceniacie w ogóle nowych tematów, a jakby ktoś nie zauważył to napiszę dużymi literami Chryzi już od jakiegoś czasu w ogóle nie ma na forum.
chrupek, skoro taki nudny ten numer to może wstąp do redaktorów (mamy otwarte drzwi dla nowych redaktorów i propozycji) a nie narzekasz :) |
A mnie się podobał ten numer, nowy działy były super. :) Jezu, najdłużej męczyłam się przy obrazku, znalazłam cztery różnice, ale z jakieś 15 minut nie zauważałam różnicy X. ;P Krzyżówka prosta, tak samo zagdaka z Ciotką. XD
Tylko ranking mi się nie podoba, te nowe nicki są mało ciekawe u niektórych osób. ;P Horoskop na plus, ze smutkiem stwierdzam, ze do mnie pasuje. w kilku kwestiach.. xD Mój kwiat to Tojada. ♥ Zapomniałabym o dodatkach do TS3! Kilka sobie pobrałam. ;3 Do dwójki też przewidujecie takie wydanie? :D I moja ulubiona część... M jak mieszkanie, chyba się dzięki temu przemogę i coś zbuduje. :3 Ominęłam tylko Nowości ze świata simów, nigdy tego nie czytam. |
Cytat:
|
Cytat:
i narzekam xD Przecież to naturalne, że pojawiają się słowa krytyki, nie rozumiem tego oburzenia. Chryzi może i nie ma, ale wydaje mi się, że zniknęło więcej wartościowych rzeczy. Noale, nie ma co się czepiać, mój gust jest w zdecydowanej mniejszości tego forum, a chodzi przecież o to, by trafić do większości :) Aha, bo wcześniej zapomniałem xD. Drugą część mojego horoskopu popieram ;D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:41. |