![]() |
User Awards 3
I oto nadeszła następna edycja naszego konkursu - User Awards. Jest to tytuł przyznawany kwartalnie najbardziej aktywnej (według nas) osobie. W ted edycji nominowani są: מות - osoba, której nicka nie da się rozczytać xD Bywa wszędzie, głównie w działach z twórczością-robi mega zdjęcia :D Scheiße - uroczy chłopczyk, który ma talent do programów graficznych. Zawsze otwarty i pomocny :) Anie_1981 - Chyba każdy odwiedza działy o The Sims 3 nie ma wątpliwości, kto w nich rządzi. Anie nie tylko raczy nas swoimi świetnymi screenami z gry, ale także bardzo dobrymi poradami i poradnikami. Saheli019 - ta przemiła użytkowniczka często dzieli się z nami swoimi simowymi opowieściami - i mamy nadzieję, że nie zaprzestanie zbyt prędko tego procederu :) Meryam - Meryam naprawdę świetnie radzi sobie z programami graficznymi i to naprawdę wielka zaleta ;). Mimo, krótkiego stażu dobrze 'wpisuje się' w forum. Przypominam, że nie można głosować na siebie. By Charionette & Gingers |
Odp: User Awards 3
uu, trudna decyzja. ; D
szkoda, ze mnie nie ma ;< XDDD joke. nie moge oddac glosu na inna osobe niz .... B) |
Kurde ciężko było ale w końcu zagłosowałam :)
|
WTF? O_o Spoookoooo, nie mam zielonego pojęcia co tu robię...
Zagłosowałam :3 |
nie do końca rozumiem niektóre nominacje, ale cóż...
Zagłosowałem i życzę tej osobie powodzenia ;) Żeby nie było, że zaśmiecam nowymi postami choć tego pewnie nikt nie zauważy nie napisałem, ze nie zgadzam sie z nominacjami, tylko, ze ich nie rozumiem wgl, sorry, ze dzisiaj tak wszystkim uprzykrzam życie, ale czuje sie jakbym okresu dostał :| |
O.O
okeeeeej... dzięki, nie spodziewałem się : D już widać kto prowadzi, ale same to że jestem nominowany mnie cieszy ^.^ |
na pewno nie zagłosowalem na chama :) |
@up powiedzial jakub :d
ej no z tego co sie orientuje to מות czyta sie jako 'mawet', jejku ;p a no i przy okazji zagłosowałam :p |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:37. |