![]() |
Cztery żywioły 2011 - zadanie trzecie - głosowanie
Zapraszam do głosowania, na najlepszą waszym zdaniem pracę. Przypominam zasady:
Cytat:
Prezentacja prac: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61990 Sonda zostanie zamknięta w sobotę, 29.10.2011 o godz. 21:00 Zadanie czwarte zostanie opublikowane w niedzielę 30.10.2011 ~godziny 19:00 Apeluję o głosowanie na pracę, która naprawdę wam się podoba, a nie po znajomości. Proszę członków drużyny, która nie oddała pracy, o niepisanie w tym temacie "a bo nasza drużyna nie oddała pracy", żeby nie było wiadomo, która to grupa. Za niestosowanie się do tego dostaniecie punktowane warny. Życzę wszystkim drużynom powodzenia! |
Odp: zadanie trzecie - głosowanie
Zagłosowałam na najlepszą pracę moim zdaniem :)
Powodzenia wszystkim |
Zagłosowałem na najlepszy teledysk według mnie... Ona zasłużył na miejsce pierwsze.. !!
Słyszycie. Onn.. !! |
Wg mnie tylko jeden teledysk zasłużył na I miejsce. :) I jestem pewny, że wygra.
|
Wybór dla mnie był oczywisty.
W jednym z filmików byłem zmuszony wyłączyć dźwięk by obejrzeć go do końca. Takie spostrzeżenie, spora część osób podczas głosowania będzie pewnie kierować się w dużej mierze samym podkładem teledysku, gdyż akurat trafić się mógł utwór, który lubi. |
Szczerze mówiąc, żadna praca mnie nie zachwyciła tak bardzo, bym się zaczęła ślinić do ekranu komputera. Ale widać mnóstwo pracy włożone w te teledyski. Życzę szczęścia :)
|
zagłosowałam, podobnie jak watch, wyłączyłam głos, ponieważ nienawidzę tej piosnki, jednak wg mnie teledysk jest dosyć dobrze wykonany
|
Oddałam głos na pracę, która ewidentnie zasługuje na wygraną, gdyż widać, że grupa się postarała i poświęciła trochę swojego wolnego czasu na zrobienie teledysku.
Chciałam skomentować jedną rzecz zauważoną w jednym z filmików, ale może poczekam na zakończenie głosowania ^_^ |
Miałam mały kłopot z wyborem pomiędzy dwoma pracami, ale ostatecznie jedna praca przekonała mnie bardziej. Bardzo pomysłowo! :)
|
Zagłosowałam na parcę, na którą... nie chciałam zagłosować :D
Przepraszam za to moich Faworytów, bo ich teledysk, to naprawdę dzieło simowej sztuki i możnaby je wystawiać jako performance w simowej Galerii Sztuki Współczesnej i pokazywać w TV :) Pomyliły mi się numerki, dlatego moja sugestia jest taka by następnym razem dawać prace od razu z głosowaniem w jednym temacie :) Powodzenia |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:21. |