TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Cztery Żywioły (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=329)
-   -   Cztery żywioły 2011 - zadanie trzecie - głosowanie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61992)

lithium 26.10.2011 17:43

Cztery żywioły 2011 - zadanie trzecie - głosowanie

Zapraszam do głosowania, na najlepszą waszym zdaniem pracę. Przypominam zasady:
Cytat:

Napisał centaurea cyanus (Post 1295766)
4. Głosowanie
W głosowaniu mogą brać udział wszyscy użytkownicy forum The Sims. Łącznie z uczestnikami konkursu, jednakże nie mogą oni głosować na swoją drużynę – w takim wypadku delikwent zostanie zdyskwalifikowany i/lub wydalony z grupy i zbanowany na okres dwóch miesięcy.
Głosowanie zacznie się, gdy opiekunowie poszczególnych drużyn wyślą do organizatora ostateczną prezentację przed terminem końcowym. Zostanie wtedy utworzony specjalny temat z sondą, widoczny dla całego forum.
Głosowanie jest anonimowe – to znaczy, że nie ujawniamy, na kogo głosowaliśmy. Pod pracami nie będzie napisane, czyjej są drużyny, aby zminimalizować faworyzowanie. Dlatego też ZABRANIA SIĘ wpisywania, która praca do której drużyny należy. W przypadku złamania tego zakazu, użytkownik zostanie zbanowany na okres dwóch miesięcy i/lub zdyskwalifikowany/wydalony z grupy. Na głosowanie będzie czas około 2-3 dni.
Za następujące miejsca będą punkty:
1 miejsce – 4pkt.
2 miejsce – 3pkt.
3miejsce – 2pkt.
4miejsce – 1pkt.

Czyli w skrócie - nie głosujemy na swoją drużynę, nie wyjawiamy, czyja praca do której grupy należy, nie ujawniamy, na kogo głosowaliśmy. Osoba, która nie będzie przestrzegać powyższych zakazów, zostanie odpowiednio ukarana.
Prezentacja prac: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61990
Sonda zostanie zamknięta w sobotę, 29.10.2011 o godz. 21:00
Zadanie czwarte zostanie opublikowane w niedzielę 30.10.2011 ~godziny 19:00

Apeluję o głosowanie na pracę, która naprawdę wam się podoba, a nie po znajomości.
Proszę członków drużyny, która nie oddała pracy, o niepisanie w tym temacie "a bo nasza drużyna nie oddała pracy", żeby nie było wiadomo, która to grupa. Za niestosowanie się do tego dostaniecie punktowane warny.

Życzę wszystkim drużynom powodzenia!

revive 26.10.2011 17:55

Odp: zadanie trzecie - głosowanie

Zagłosowałam na najlepszą pracę moim zdaniem :)
Powodzenia wszystkim

Lubie 26.10.2011 17:58

Zagłosowałem na najlepszy teledysk według mnie... Ona zasłużył na miejsce pierwsze.. !!
Słyszycie. Onn.. !!

Gio 26.10.2011 18:17

Wg mnie tylko jeden teledysk zasłużył na I miejsce. :) I jestem pewny, że wygra.

Wielebny 26.10.2011 18:27

Wybór dla mnie był oczywisty.
W jednym z filmików byłem zmuszony wyłączyć dźwięk by obejrzeć go do końca.

Takie spostrzeżenie, spora część osób podczas głosowania będzie pewnie kierować się w dużej mierze samym podkładem teledysku, gdyż akurat trafić się mógł utwór, który lubi.

Czyniąca_Hałas 26.10.2011 18:29

Szczerze mówiąc, żadna praca mnie nie zachwyciła tak bardzo, bym się zaczęła ślinić do ekranu komputera. Ale widać mnóstwo pracy włożone w te teledyski. Życzę szczęścia :)

MeGusta 26.10.2011 18:32

zagłosowałam, podobnie jak watch, wyłączyłam głos, ponieważ nienawidzę tej piosnki, jednak wg mnie teledysk jest dosyć dobrze wykonany

Miyoki 26.10.2011 19:33

Oddałam głos na pracę, która ewidentnie zasługuje na wygraną, gdyż widać, że grupa się postarała i poświęciła trochę swojego wolnego czasu na zrobienie teledysku.

Chciałam skomentować jedną rzecz zauważoną w jednym z filmików, ale może poczekam na zakończenie głosowania ^_^

Searle 27.10.2011 08:04

Miałam mały kłopot z wyborem pomiędzy dwoma pracami, ale ostatecznie jedna praca przekonała mnie bardziej. Bardzo pomysłowo! :)

Björk 27.10.2011 12:22

Zagłosowałam na parcę, na którą... nie chciałam zagłosować :D
Przepraszam za to moich Faworytów, bo ich teledysk, to naprawdę dzieło simowej sztuki i możnaby je wystawiać jako performance w simowej Galerii Sztuki Współczesnej i pokazywać w TV :)
Pomyliły mi się numerki, dlatego moja sugestia jest taka by następnym razem dawać prace od razu z głosowaniem w jednym temacie :)
Powodzenia

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:21.