![]() |
Cztery żywioły 2011 - zadanie czwarte - głosowanie
Zapraszam do głosowania, na najlepszą waszym zdaniem pracę. Przypominam zasady:
Cytat:
Prezentacja prac: http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=62172 Sonda zostanie zamknięta w czwartek, 24.11.2011 o godz. 19:00 Zadanie piąte zostanie opublikowane w piątek 25.11.2011 ~godziny 19:00 Apeluję o głosowanie na pracę, która naprawdę wam się podoba, a nie po znajomości. Życzę wszystkim drużynom powodzenia! |
Odp: zadanie czwarte - głosowanie
Praca najlepsza ze wszystkich. Mam nadzieję, że ta drużyna wygra.
|
Zagłosowałam. Życzę powodzenia wszystkim drużynom :D
|
W pracy numer dwa jeden obrazek ma błąd w znaczniku [ /img]
Nie miałem specjalnego problemu z wyborem pracy :D Życzę wszystkim powodzenia ;) |
Długo nie zastanawiałam się nad wyborem. A jako jedno z ważniejszych kryteriów przyjęłam sposób prezentacji pracy.
|
Myślałam, czy wybrać pracę X, czy może jakąś inną, ale gdy zobaczyłam pracę V od razu się w niej zakochałam. Głosuję na nią!
|
muszę przyznać, że wahałam się między pracą X a Y. wybrałam i życzę powodzenia :)
|
Zagłosowałem i życzę powodzenia rywalom :)
|
Zaglosowalam, zycze wszystkim powodzenia. ;)
|
Sonda zamknięta, oto wyniki:
PIERWSZE MIEJSCE Woda - 4 punkty DRUGIE MIEJSCE Powietrze - 3 punkty TRZECIE MIEJSCE Ogień - 2 punkty & Ziemia - 1 punkt Gratuluję wszystkim drużynom zdobytych miejsc! Ostatnie zadanie zostanie opublikowane jutro około godziny 19. Niestety, musiałam usunąć z drużyny "powietrze" i zbanować Master of Disaster, bowiem zagłosowała na pracę swojej grupy. Szkoda. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:21. |