![]() |
Odp: Un Petit Chalet Balnéair II
Jeju, śliczny. Nawet jeżeli coś mi nie pasowało po drodze, to już nie pamiętam,poza tym, nie ma sensu się czepiać, jeżeli sama lepszego nie zrobię, a nie zrobię. ; ) Tylko te palmy i ogólnie plażowy klimat zewnętrza średnio pasuje do BP. W SV wyglądałby wg mnie duużo korzystniej. : ) Ale to nie ma nic do domku, który bardzo przypadł mi do gustu. : )
|
Z zewnątrz taki trochę egzotyczny :D
W środku jest bardzo ładnie, nic bym nie zmieniał ;) W salonie jest fajny żyrandol xD Moja ocena: 100000/10. |
Dziękuję wszystkim za komentarze i czekam na kolejne.
_____________________ |
No i się wreszcie doczekałeś :D
No więc nazwa - jakoś wzbudza we mnie uśmiech. Zwłaszcza ten szalet XD Domek w stylu luksusowych willi w Kalifornii, a ostatnio mam na nie jakiegoś hopla, więc bez zbędnych ceregieli - 10. Pozdrawiam! :) |
Bardzo ładny dom, zgrabna nowoczesna bryła, podobają mi się też wnętrza, zwłaszcza kuchnia i kącik telewizyjny.
|
Niewielkie zmiany w umeblowaniu i kolorystyce i jaka zmiana. Na lepsze, oczywiście :)
Sypialnia super - dzięki tym lustrom wydaje się większa. To też jest najładniejsze pomieszczenie w całym domu. Otoczenie i ogród również mi się podobają - jest tak jakoś przytulnie :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:20. |