![]() |
Odp: Park Rodzinny
Bajecznie :D
Wydaje mi się, że bardziej posowałby czarny fortepian. 10/10 ;) |
Ooo gdybym taki miała to znikby problem gdzie Simom urządzac sluby. Piekny!
|
Piękny park :) Trochę nie rozumiem, po co są te parasole przy stolikach (albo są przezroczyste, albo to tylko takie kijki, które ani nie chronią przed słońcem, ani przed deszczem :P).
Moja ocena: 10/10. |
park jest piekny... Gdyby to nie bylo problemem, prosilbym ten park na PW... Oczywiscie 10/10
|
Ocenię. Na pierwszym zdjęciu zraziły mnie krzewy przenikające przez mur. Cały park jest zarośnięty chyba wszystkimi typami kwiatów, jakie są w grze. Rzuca się w oczy za dużo miejsc do siedzenia. Kolejną wadą jest brak przestrzeni. W parku powinien być trawnik na którym można piknikować, lub pograć w piłkę. Plac zabaw też mnie nie przekonuje. Jedynym plusem tego projektu jest wieża <3. Podsumowując. Nie podoba mi się. Wszystko zarośnięte. Wszędzie napaćkane rośliny. Rozplanowanie przestrzenne nie do końca przemyślane. Niewykorzystana przestrzeń. Za dużo miejsc do siedzenia. I pomieszane style.
3/10 |
Możesz mi tylko wytłumaczyć, na jaką litość są te kamienie obok grillów? Głupi pomysł na siedziska?
Można tam brać ślub? Jeśli nie, to poco ślubny stól i eleganckie krzesła? No dobra, masz 10/10 oceny. |
Piękne miejsce, na ogół nie urządzam w grze wesel ale w takim parku to co innego :)
Każdy tu znajdzie coś dla siebie, dzieci mają się gdzie bawić, można grillować, opalać się, a także urządzić eleganckie przyjęcie. Przyczepię się tylko do tego co właściwie już zostało napisane - trochę mało przestrzeni. |
Z tym kinem [to czarne to jest ekran, nie? :P] i z wieżą świetny pomysł :D Mi tam nie przeszkadza ilość miejsc - nikt nie powiedział, że ma to być park do biegania na łąkach ruczaju. Wystarczy wyjść za ogrodzenie i tam sobie pobiegać :D Ten park jest do siedzenia! :D Jedyne, do czego się przyczepię, to to, że fortepian jest za jakimiś krzakami od części "weselnej". I domek na drzewie w bliskim sąsiedztwie to też nie jest najlepszy pomysł. (wredne bachory i takie tam) :P I już sobie wyobrażam, jak wygląda środek jacuzzi - żeby się do niego dostać trzeba przejśc przez mini pustynie :D 9,5 pozdrawiam!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:36. |