![]() |
Odp: Apartament "Red"
Schludnie,przestronnie,troche pustawo ale moim zdaniem fajnie. Podoba mi się połączenie kolorów.
|
Jak na pierwszy dom, wyszło Ci naprawdę dobrze. Podoba mi się bardzo kuchnia :)
Moja ocena: 10/10. |
Mam tylko zastrzeżenia do korytarza, a właściwie do kwiatków na korytarzu i korytarzu na drugim piętrze... Wiem, powtarzam się ze słowem "korytarz", ale trzeba. No to zastrzeżenia.
Korytarz:Te kwatki nie mogą stać na podłodze!!! Właśnie sobie wyobraziłam, jakby w rogu mojego pokoju stały tulipanki w szklanym wazonie, matyldo... Korytarz na II piętrze:Straszliwa pustka, tylko tyle. No ale jak na pierwszy dom, całkiem, całkiem nieźle. 9,5/10 |
Ładna kolorystyka, choć wydaje się nieco opustoszały, to jednak ma swój klimat. Generalnie nie lubię modernistycznych domków, ale Twój nie razi w oczy dodatkami z neta, jest trochę nieoficjalnych obrazów, ale są dobrane ładnie i z umiarem.
Daję 7,5/10 , bo jednak czegoś brakuje i czuję niedosyt. Ale zachęcam do budowania kolejnych domków. |
Podoba mi się! Jedyny minus to że na korytarzu na 2 piętrze obok fontanny, jakiś obraz, może lustro :) W łazience nie podoba mi się toaleta(wygląda jakbyś ustawił coś "move objects" a to przebiło przez ścianę...), umywalka też mi nie potpasowała... WIELKI plus za kuchnie ;) Sam zawsze używałem tych szafek z "po zmroku", a ciekawie wygląda ten stół z szybkiej jazdy... Podobają mi się również przesuwane drzwi do sypialni :D
Moja ocena za ten apartament 8,5/10 |
Bardzo ładnie, w każdym pomieszczeniu zachowany klimat i styl, nic nie odstaje, nie razi. Najbardziej podoba mi się kuchnia i salon.
Jedna uwaga: - troszkę za dużo kamyczków, w łazience mogłyby być jakieś kafelki |
Kamienio-podobnej ścianie mówię stanowcze nie. Tak samo rzeźbie w rogu salonu i fontannie pięterko wyżej. Generalnie widać, że miałeś pomysł, tylko nie do końca potrafiłeś go urzeczywistnić (zapewne z braku narzędzi, a nie kreatywności). 7 pozdrawiam!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:39. |